Navíc může nastat problém když budou měřit v místě kde bude minimum odrazů-kvalitní pevná sada bude mit ještě dostatečnou detekci... musel by sis to zkusit abys poznal rozdíl

Vidím to naprosto stejně a rovněž nemám problém se žádnou značkou, každá má svoje plus i mínus. Vadí mi ale, když se některé značky nekriticky chválí a jejích nedostatky se bagatelizují, ale u konkurenčních značek se vytahuje každá, byť nedůležitá blbost jako životně důležitá a bagatelizují se přednosti. To mě vždy nadzvedne ze židle a zareagují, i když si pokaždé říkám, že to už dělat nebudu.Bond007 píše:tak aby to tu neumřelo přispěju svou troškou do mlýnaPodle mě je to klasický scénář kdy nic není černobílé, ale jako černobílé se to občas prezentuje
...
Nemam problém ani s jednim z prodejcu AR, proto se snazim podelit o zkusenosti bez nejake zasti nebo prospechu. STIR+ je spicka a prakticky nemá FP, ale doted nenabizel moznost použitelného K pasma. STinger Card je naopak velice elegantni, citlivejsi na montaz, ale řekl bych velice schopny univerzalni detektor pro celou EU.