A mám tady první souboj Stinger Card versus Ramer 34.30 GHz ve čtvrtek 19.05.2011 kolem 16:00 na Hornoměcholupské v Praze. Současně jsem měl zapnutý referenční Beltronics 975e EURO, který mám zabudovaný v autě. Těch 34.30 GHz je bez záruky, jelikož jsem to neviděl přímo já, ale kolega - předjezdec s přenosným detektorem, takže je možné, že něco poplet.
Měřilo se na odjezdu, to jsou ty větší vzdálenosti, červená Octavia s radarem je označená červenou tečkou, detekce Stinger Card modrou a detekce Beltronics 975e EURO fialovou tečkou. Nadšení je velké, protože citlivost je opravdu enormní a falešné poplachy prakticky žádné. Radar (červená tečka) jsem odhalil tak, že se najednou zbláznil Stinger Card testovaný v kanceláři (žlutá tečka) a když poplachy neustávaly ani po výměně antény za jinou, sedl jsem s ním do auta a jal se hledat zdroj poplachů v okolí.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz