Cena kol OZ Superleggera
Cena kol OZ Superleggera
Zdravím, mám blbou otázku, ale vhodnější téma jsem nenašel
Mám navíc sadu kol OZ Superleggera 19", konkrétně 8x19 ET35 5x100, jsou ve výborným stavu a jsou na nich Dunlop Sport Maxx 235/35/19, který mají cca tak 80% života ještě před sebou. Chci se jich zbavit, ale zaboha nedokážu odhadnout přibližnou cenu - kola se už nevyrábí a dle inzerátů se moc orientovat nedá. Co jsem se ptal v okolí, někdo mi radí, že mají hodnotu 15 tisíc, někdo zase, že 30, tak jsem z toho jelen
Kola samotný podle všeho nový stály okolo 11 tisíc za kus, gumy cca 4,5 - 5. Budu rád za každou radu, děkuju.
Re: Cena kol OZ Superleggera
tak záleží samozřejmě na stavu, problem je spis s tou roztečí predpokladam starší modely koncernu a otazka zda to za ne nekdo dá. Umej to, nahod to na bazos za 25 a uvidis jestli se nekdo ozve.
Samozřejmě nechci tvrdit, že jsou jako nový, ale při zběžný prohlídce jsem nenašel jakýkoliv poškození. Ta rozteč je trochu problém, sedne na starší Golfy, Oktávky a A3, s plovoucíma šroubama i na Alfy a další. 25 bych viděl jako reálnou částku, pod 20 bych šel opravdu nerad. Každopádně díky za radu, budu se jí řídit 
Vpal to na alfisty a prodaj se docela rychle. Cenovka 25 je tak akorat.
Na golfy se davaj kanaldekly s wanli gumama
Na golfy se davaj kanaldekly s wanli gumama
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko