Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
Dobrý den, tohle fórum sleduji již delší čas, co se týče detektoru radaru tak vlastním starší belrx65euro a funguje výborně, jen poslední dobou pozoruji časté měření laserem-stále se tu řeší některé protiopatření která bohužel patří k těm nejdražším-má někdo zkušenosti i s těmi levnými? Jezdím v seat leon rv 2002 a nechci moc investovat. Zaujal mě systém LT 400 - jeden senzor opravdu postačí? Viděl jsem "testovací" kus za 5000kč. Víc do toho investovat moc nechci. Případně kdyby někdo měl podobnou nabídku na levné a funkční řešení tak se nebráním ničemu.
Díky Mario
Díky Mario
STir vs. Oct. II Ramer - na příjezdu 600m, na odjezdu 300m I/56 ve Frýdlantě od Ostravice v místě kde se rozšiřuje na 4proudoovku (omezení na 70kmph)... když mi to píplo, měl sem tam 150 ale bylo moře času to dobrzdit na přepisových 72...God bless STiR 

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
piráte
známý tam přišel o ŘP (tak ne přímo tam ale blž FM u jednoho z těch omezení u křižovatky)

známý tam přišel o ŘP (tak ne přímo tam ale blž FM u jednoho z těch omezení u křižovatky)
Pravda vyděsí
v opačným směru sem asi před 3 rokama viděl vychytávku od PČR jaxfiňa:
na výjezdu z FM (4proudovka), omezení na 50 - radar v zeleopruhové oftáce
o cca 500m dál - kunčičky, první sjezd (omezení na 70) - radar v civilním autě
o 2,5km dál - sjezd hodoňovice - auto svoboda (omezení na 70) - policajt s lidarem na trojnožce v křoví
no a na parkovišti pod čupkem (jak prodávají zemáky) to vybírali pěkně za všechna tři měření.... pirátů tam bylo tolik, že se na to parkoviště ani nevešli.....
tenkrát sem (nějakým omylem) jel předpisově, čili i bez STiR mně to nic nestálo....
na výjezdu z FM (4proudovka), omezení na 50 - radar v zeleopruhové oftáce
o cca 500m dál - kunčičky, první sjezd (omezení na 70) - radar v civilním autě
o 2,5km dál - sjezd hodoňovice - auto svoboda (omezení na 70) - policajt s lidarem na trojnožce v křoví
no a na parkovišti pod čupkem (jak prodávají zemáky) to vybírali pěkně za všechna tři měření.... pirátů tam bylo tolik, že se na to parkoviště ani nevešli.....

tenkrát sem (nějakým omylem) jel předpisově, čili i bez STiR mně to nic nestálo....

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Na auto velikosti Fabie postačí, na větší bych doporučil spíše Blinder M27, který je levný a spolehlivě pokryje i větší vozidlo.Mario píše:Zaujal mě systém LT 400 - jeden senzor opravdu postačí? Viděl jsem "testovací" kus za 5000kč.
Dobrou představu o citlivosti jednotlivých rušiček poskytne táto tabulka. Je ale nutné brát do úvahy, že se testovalo jenom jedno čidlo, u AL/LI a Blinderu se většinou používají čidla 2, u Stinger Laseru dokonce 3. LT400 má jenom jedno čidlo, ale dají se použít i 2 ks LT400 současně, ovšem cena bude vyšší než v případě Blinderu M27.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
Na fabii AL rx 9 single, poptej se tady - http://www.antiradary.net/bazar/ , třeba se domluvíte na ceně
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nebo bazarový AL G9 Triple s nejnovějším FW, který je sice o 2.000 Kč dražší než jednočidlová varianta od mafela, ale zase dokáže ochránit komplet auto zepředu i zezadu. Pokud je ovšem cena limitující, možná bych někde našel bazarový LI Dual za cca 8000 Kč.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Díky za nabídky-jen nechápu proč když napíši levné řešení za 5000kč tak mi zde všichni nabízíte řešení za 2-3x tolik!
Mám ještě možnost za 5000kč bazar G9 singl-co si myslíte o tomto řešení?
Antiradary.cz: jak na tom je to LI za 8000kč? To jsou 2senzory?
Mám ještě možnost za 5000kč bazar G9 singl-co si myslíte o tomto řešení?
Antiradary.cz: jak na tom je to LI za 8000kč? To jsou 2senzory?
Protože levné řešení za 5tis. nemusí být 100% funkční. A takové řešení je na <I>.
Pokud je limit 5000,- a za to někdo nabízí G9 single, tak to je dobrá nabídka. Víc bych to neřešil.Mario píše:Díky za nabídky-jen nechápu proč když napíši levné řešení za 5000kč tak mi zde všichni nabízíte řešení za 2-3x tolik! Mám ještě možnost za 5000kč bazar G9 singl-co si myslíte o tomto řešení?