Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
Mario
Spolujezdec

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od Mario »

Dobrý den, tohle fórum sleduji již delší čas, co se týče detektoru radaru tak vlastním starší belrx65euro a funguje výborně, jen poslední dobou pozoruji časté měření laserem-stále se tu řeší některé protiopatření která bohužel patří k těm nejdražším-má někdo zkušenosti i s těmi levnými? Jezdím v seat leon rv 2002 a nechci moc investovat. Zaujal mě systém LT 400 - jeden senzor opravdu postačí? Viděl jsem "testovací" kus za 5000kč. Víc do toho investovat moc nechci. Případně kdyby někdo měl podobnou nabídku na levné a funkční řešení tak se nebráním ničemu.
Díky Mario
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

STir vs. Oct. II Ramer - na příjezdu 600m, na odjezdu 300m I/56 ve Frýdlantě od Ostravice v místě kde se rozšiřuje na 4proudoovku (omezení na 70kmph)... když mi to píplo, měl sem tam 150 ale bylo moře času to dobrzdit na přepisových 72...God bless STiR :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

piráte :D

známý tam přišel o ŘP (tak ne přímo tam ale blž FM u jednoho z těch omezení u křižovatky)
Pravda vyděsí
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

v opačným směru sem asi před 3 rokama viděl vychytávku od PČR jaxfiňa:

na výjezdu z FM (4proudovka), omezení na 50 - radar v zeleopruhové oftáce
o cca 500m dál - kunčičky, první sjezd (omezení na 70) - radar v civilním autě
o 2,5km dál - sjezd hodoňovice - auto svoboda (omezení na 70) - policajt s lidarem na trojnožce v křoví

no a na parkovišti pod čupkem (jak prodávají zemáky) to vybírali pěkně za všechna tři měření.... pirátů tam bylo tolik, že se na to parkoviště ani nevešli..... 8-x

tenkrát sem (nějakým omylem) jel předpisově, čili i bez STiR mně to nic nestálo.... :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

Mario píše:Zaujal mě systém LT 400 - jeden senzor opravdu postačí? Viděl jsem "testovací" kus za 5000kč.
Na auto velikosti Fabie postačí, na větší bych doporučil spíše Blinder M27, který je levný a spolehlivě pokryje i větší vozidlo.

Dobrou představu o citlivosti jednotlivých rušiček poskytne táto tabulka. Je ale nutné brát do úvahy, že se testovalo jenom jedno čidlo, u AL/LI a Blinderu se většinou používají čidla 2, u Stinger Laseru dokonce 3. LT400 má jenom jedno čidlo, ale dají se použít i 2 ks LT400 současně, ovšem cena bude vyšší než v případě Blinderu M27.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

Na fabii AL rx 9 single, poptej se tady - http://www.antiradary.net/bazar/ , třeba se domluvíte na ceně
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

Nebo bazarový AL G9 Triple s nejnovějším FW, který je sice o 2.000 Kč dražší než jednočidlová varianta od mafela, ale zase dokáže ochránit komplet auto zepředu i zezadu. Pokud je ovšem cena limitující, možná bych někde našel bazarový LI Dual za cca 8000 Kč.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Mario
Spolujezdec

Příspěvek od Mario »

Díky za nabídky-jen nechápu proč když napíši levné řešení za 5000kč tak mi zde všichni nabízíte řešení za 2-3x tolik!
Mám ještě možnost za 5000kč bazar G9 singl-co si myslíte o tomto řešení?
Antiradary.cz: jak na tom je to LI za 8000kč? To jsou 2senzory?
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

Protože levné řešení za 5tis. nemusí být 100% funkční. A takové řešení je na <I>.
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Mario píše:Díky za nabídky-jen nechápu proč když napíši levné řešení za 5000kč tak mi zde všichni nabízíte řešení za 2-3x tolik! Mám ještě možnost za 5000kč bazar G9 singl-co si myslíte o tomto řešení?
Pokud je limit 5000,- a za to někdo nabízí G9 single, tak to je dobrá nabídka. Víc bych to neřešil.
Odpovědět