Vzduchovy filter

Když se chcete ponořit do nitra...
bitmap
Řidič začátečník

Re: Vzduchovy filter

Příspěvek od bitmap »

No, me se ruznymi upravami na mem 2.0tdi, ktere je notoricky zname vysokou spotrebou, podarilo snizit apetit skoro o litr.
Pri snaze o ekonomickou jizdu jsem se se seriovym autem nedostal pod 5.8l a dnes neni problem udelat na stejne trase pri stejnem stylu 4.8l, kdyz mi moc neprekazi ostatni auta.
Ale filtr, svicky i cast vyfuku mam stale originalni, tak treba mi to casem s postupujicimi upravami zacne naftu v nadrzi vyrabet :D
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Různé úpravy jsou co? :ymparty:
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
bitmap
Řidič začátečník

Příspěvek od bitmap »

Upraveny seriovy airbox, zvetsene vedeni vzduchu do airboxu, vyhozene nesmysly na vedeni vzduchu mezi airboxem a turbem, upraveny domek MAF, upravena chcipaci klapka, vydlabane teleso EGR, utesneny mezichladic a na vyfuku chybi jeden tlumic.
Upravy veskrze drobne, moc to nestalo, ale funguje to hezky :)
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

A kdyby jsi měl náhodou debilní DPF už tam není co? =)) =)) =))
bitmap
Řidič začátečník

Příspěvek od bitmap »

Diesel ma kourit. Kdybych chtel auto, co nekouri, koupim si benzin a se spotrebou na tom budu pomalu stejne :))
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

jediným skutečně měřitelným přínosem bavlněnýho fitru je ekonomická stránka věci. Vyšší pořizovací cenu rychle vykompenzuje životnost filtru rovnající se životnosti auta. Žádný jiný měřitelný výhody to nemá. B-)
Niko nadžanel ko kerdža
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Pickuper píše:jediným skutečně měřitelným přínosem bavlněnýho fitru je ekonomická stránka věci. Vyšší pořizovací cenu rychle vykompenzuje životnost filtru rovnající se životnosti auta. Žádný jiný měřitelný výhody to nemá. B-)
To bohužel není pravda. Cena jedný čisticí sady se pohybuje někde kolem 500,- a je to tak na dvě použití. A co si tak matně pamatuju, tak papírový filtr byl za nějaký stokoruny.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

:-bd
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

cca pred 3 rokama jsem kupoval KN vlozku do origo sani + cistici sadu. cistim cca po 8 tis kilometrech a jeste minimalne ctvrtku v tech pripravkach mam. a ani ty ruce si od toho nezaspinim, takze moje zkusenosti jsou uplne jine, nez tady pisete. ted nedavno jsem to cistil po pate. cenu za vsechno si bohuzel uz nepamatuju
Mirek
Odpovědět