Já měl zimní Hankooky icept 452, ty byly OK po celou životnost. Pak letní Ventus Prime 2, ty byly dobré jen na mokru, na suchu jsem se cítil jak na zimácích. Po sjetí blízko zákonnému limitu už měly jízdní vlastnosti vyloženě komické, tolik pískání v zatáčkách jsem ještě nezažil.
Letní Conti Ultra Contact fungovaly na suchu i na minimálním vzorku, na každém náznaku stojící vody to už ale bylo o hubu, což je asi normální.
Na dodávce mám Cčkove zimní Barum Snovanis a přijdou mi fajn, letní Matador Hectorra van jsou OK na suchu, na mokru je to jak jet na dřevěném špalku.
Bát se ještě "neprémiových" gum?
Re: Bát se ještě "neprémiových" gum?
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
Kuju.
Takže ešče inak/specifičtěji: pneumatiky.cz řadí (ftuto chvíli) i Bridge mezi "prémioffky", jak je to s nima? Já byl gdysik docela fest zklamán z jejich Potenza RE50II - nekonzistentní ojetí = hučely.
A paq už dám s tímhle pokoj, co sem chtěl, sem se fpodstatě už dozvědel (Conti!, Barum!, Nexen?)
Takže ešče inak/specifičtěji: pneumatiky.cz řadí (ftuto chvíli) i Bridge mezi "prémioffky", jak je to s nima? Já byl gdysik docela fest zklamán z jejich Potenza RE50II - nekonzistentní ojetí = hučely.
A paq už dám s tímhle pokoj, co sem chtěl, sem se fpodstatě už dozvědel (Conti!, Barum!, Nexen?)
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Verze II (DEF) co sem se dověděl:
Conti je prémioffka (a proto je i brzo zkusím). Bridge taky prémie.
Nokian hned za prémií.
Barum taky dobrý.
Nexen spíš jen zimní, dyž už.
Kumho, Matador, Debica nebrat.
Hankook nemám odvahu zkoušet.
Fertig, vyřešeno, sem svoje (zastaralé názory aktualizoval na stav 2026 a vím z čeho příště vybírat. KUJU fšem.
Nokian hned za prémií.
Barum taky dobrý.
Fertig, vyřešeno, sem svoje (zastaralé názory aktualizoval na stav 2026 a vím z čeho příště vybírat. KUJU fšem.
Este je tam viacej premennych, napr. ze niektore znacky sa zvyknu supat, rozpadavat, hucat...
Medzi ne patria snad vsetky nokiany ktore som kedy videl, velka cast pirelli(okrem tych sportovych co su konkurencia k ps4s) a pri agresivnejsej jazde aj bridgestone.
Kamarat ma pneuservis, 2x do roka prezuje okolo 600-700aut... A minimalne pirelli a nokian je takmer zaruka ze sa po 2sezonach nezjazdia, ale rozpadnu.
Za mna top goodyear, kusok pod tym Michelin, ak chcem usetrit tak hankook a ked fakt chcem usetrit tak barum. Ine znacky ani nepozeram.
Conti su fajn, ale nevidim dovod ich brat namiesto GY/michelin
Tolko k mojemu osobnemu nicim nepodlozenemu rebricku
Medzi ne patria snad vsetky nokiany ktore som kedy videl, velka cast pirelli(okrem tych sportovych co su konkurencia k ps4s) a pri agresivnejsej jazde aj bridgestone.
Kamarat ma pneuservis, 2x do roka prezuje okolo 600-700aut... A minimalne pirelli a nokian je takmer zaruka ze sa po 2sezonach nezjazdia, ale rozpadnu.
Za mna top goodyear, kusok pod tym Michelin, ak chcem usetrit tak hankook a ked fakt chcem usetrit tak barum. Ine znacky ani nepozeram.
Conti su fajn, ale nevidim dovod ich brat namiesto GY/michelin
Tolko k mojemu osobnemu nicim nepodlozenemu rebricku
Já sem to měl dost podobně: První volba u mně byly Mich a Pir, druhá GY a dál nic. Díky vám mám fčíl možnosti širší. Kuju.
Mám to stejně jako abgx1, z dražších Goodyear, z levnějších Hankook.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Dle testu je barum letnak slabsi podprumer, to radsi ty kumho, nexen apod. ...pavproch píše: ↑dnes, 10:06 Verze II (DEF) co sem se dověděl:
Nokian hned za prémií.
Barum taky dobrý.
https://www.tyrereviews.com/Tyre/Barum/Bravuris-6.htm
Testům nevěřím, vám jo.
Tot otazka, v testech maji tu vyhodu ze testuji gumy v jednom rozmeru v jednu dobu vedle sebe a muzou je primo porovnat, ale zase to muze byt cinknuty. Osobni zkusenosti jsou dost individualni, ale neco se da odhadnout aspon treba na tom tyrereview kdyz tam je povicero recenzi gumy a na ruznych autech.
Ono ve vysledku vetsina tech gum bude v pohode ...
Ono ve vysledku vetsina tech gum bude v pohode ...