Zimní/letní? Už máte přezuto?
Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?
No s půlmetrem je to prostě jemný pohyb zápěstím:-)
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
TA MOJE RÁČNA MÁ 20CM. Tečka.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Náklaďáky dělaj kluci kompresorem... Do toho bych se radši vůbec nepouštěl.
Klasickej kříž imo půl metru nemůže mít odhadem ani z vlaku. Takže za to trošku vzít považuju za adekvátní. Tak to utahuju. Že to při povolování chce trochu násilí, protože nejsem tak vybavenej jako MZ, mě potom nepřekvapuje
A vlastně, úplně úpřímně a jako totální trouba, nerozumím, v čem eventuální přetažení v rámci rozumných mezí může vlastně uškodit
black on black, petliter, jebem na too 
Nie som strojar ale:
-pretiahnute skrutky = natiahnuty zavit. Ak das miesto 120nm 150 tak sa asi nic nestane. 200 uz bude realne nicit skrutku.
-20cm racna na prezuvanie je malo, na 120nm to vychadza okolo 65kg, realne kusok viac. Cize vpodstate sa na nu musis postavit.
-moj skromny nazor je ze vazelina uvolnovenie naopak zhorsi. Umozni ten zavit pretiahnut aj pri nizsom momente.
-pretiahnute skrutky = natiahnuty zavit. Ak das miesto 120nm 150 tak sa asi nic nestane. 200 uz bude realne nicit skrutku.
-20cm racna na prezuvanie je malo, na 120nm to vychadza okolo 65kg, realne kusok viac. Cize vpodstate sa na nu musis postavit.
-moj skromny nazor je ze vazelina uvolnovenie naopak zhorsi. Umozni ten zavit pretiahnut aj pri nizsom momente.
To se můžu postavit skoro na dvě naráz...
black on black, petliter, jebem na too 
To bolo pavprochovi