Zimní/letní? Už máte přezuto?
Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?
Holt gumaři chtějí víc a víc vydělávat, tak jdou cestou supermarketů, zmenšují balení 
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Spíš optimalizují vzorek aby v testech nových pneu vyšly co nejlépe. U celoroček směrem k výkonu na asfaltu. Na sněhu to i s nižším vzorkem funguje, problémem bude legislativní limit dezénu.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
Kura, chlopi, ste mě vyprovokovali, vytáh sem ze šuplíku šupleru a měřil 2x hloubku drážek (obojí sou nové, prakticky nejeté gumy):
SF3 opravdu sotva 7 mm, zatímco Sottozero skoro 9 mm = jo, máte/měli ste pravdu ("inovací ke zmaru").
Ešče že leguán má minimální roční proběh... ale s bramborem2 lítám pořád ešče více desítek tisíc km ročně = takže asi další argument pro to nechat u něj střídání letních a zimních papučí i do budoucna... Kuju za nový/inačí úhel pohledu...
SF3 opravdu sotva 7 mm, zatímco Sottozero skoro 9 mm = jo, máte/měli ste pravdu ("inovací ke zmaru").
Ešče že leguán má minimální roční proběh... ale s bramborem2 lítám pořád ešče více desítek tisíc km ročně = takže asi další argument pro to nechat u něj střídání letních a zimních papučí i do budoucna... Kuju za nový/inačí úhel pohledu...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
V Německu je i na zimních zákonně 1,6 mm. To úplně mění pohled na věc. Holt Česko moc malý trh pro globální firmy. Hlavně jsme v Česku moc aktivističtí - nejen zimní pneu, ale i povinnost svítit furt ve dne, nižší povolená rychlost na silnicích, povinné lékařské prohlídky penzistů. A nakonec máme stejně vyšší nehodovost.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
A fčíl sem si ešče zpoměl, že mám tady fprci v garáži nachystané nové letní pro brambora2 = ca 7 mm (GY Eagle F1). Tožtak.
Jediná jistota jsou protektory Vraník ze Slušovic, každá pneu na jiném kordu, na asfaltu je to jak jet na defektu, ale vzorek začíná na víc než centimetru a ve sněhu se ani prémiové gumy věhlasných výrobců nechytají 
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
Jo, souhlas, taky sem si toho jejich "mamutího" vzorku kdysik kdesyk fšimnul. Ale nechtěl bych to vozit na svém brmbrm ani pindici.
Sem slyšel, že vranik je optimalni pneu pro zabavu v ceske zime.
Na takovy ty lehce zmrzly brecce klouzou jak prase
Ja zkouknul gumy na STI, naznal ze 4mm maji tak dohromady, ale na tu ceskou zimu to jeste do vanoc vydrzi.
Sem malem narval plot pri vyjezdu z vrat a potupne teda objednam novy
black on black, petliter, jebem na too 
To slyším asi poprvé že by Vraníky nefungovaly na břečce.
Nějak se to neslučuje s mým pozorováním kdy ty gumy (vzorek HPL4) jsou opravdu šílené na asfaltu, ale na čemkoliv sněhovém jsou mimo dosah klasických pneu co vyhrávají testy.
Nějak se to neslučuje s mým pozorováním kdy ty gumy (vzorek HPL4) jsou opravdu šílené na asfaltu, ale na čemkoliv sněhovém jsou mimo dosah klasických pneu co vyhrávají testy.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
to bude jenom rozdíl v pojmenování.
já myslim takovej ten sajrajt, kdy to vlastně vypadá, že je to jenom mokrý od roztátýho sněhu, ale vlastně je to trošku namrzlý, ideálně je v tom ještě nasypanej štěrk.
já myslim takovej ten sajrajt, kdy to vlastně vypadá, že je to jenom mokrý od roztátýho sněhu, ale vlastně je to trošku namrzlý, ideálně je v tom ještě nasypanej štěrk.
black on black, petliter, jebem na too