Detekce super, FP žádné a dtb podle mne lepší, než současné G1.
Detektory policejních radarů
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Detektory policejních radarů
Radago je v pohodě
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- GENEVO Guru
- Spolujezdec
Black je super poměr cena výkon pro ČR, ověřený detektor 
Oficiální zástupce značky GENEVO.
www.GENEVO.com
www.GENEVO.com
Taky můžu asi s klidem doporučit Radago, mám go a paráda. Nepoužívá někdo ten jejich druhej - bucell? Popřípadě nepřecházel na něj někdo z go?
A spokojenost?
Nebo je případně něco, co by ti na něm vadilo? Zvažuju právě, jestli upgradovat. Díky
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ne. Bucell je za mne přesně detektor, co v autě chci. Ozve se jenom, když je důvod - žádné FP a to s nim mám za sebou už tak 20t km. A pak se jenom občas ozve: “aktualizace dokončena”. Tohle je proste pecka - žádné USB nebo SD karta a podobné blbosti. Žádná starost - ohlídá si to sám.
Detekce naprosto v pořádku. Ovládání dotykové, bez jediného viditelného prvku v interiéru.
Detekce naprosto v pořádku. Ovládání dotykové, bez jediného viditelného prvku v interiéru.
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
To by mě teda zajímalo, čo to bolo? Vyšla nová aktualizace pro chytrou paní v podpalubí, sem ji nahrál do bramora2 a jel na nákupy do RpR - při cestě tam ("směr na RpR") bylo před stacionárem v Tylovicích ticho, nic, při cestě z5 ("směr z RpR") už zase poctivě hlásila. Čuli chytrá paní a její gps (asi) funguje, ale prostě (jednou) nezahlásila. Bohužel až fčíl (už semi nechce) mě napadlo to projet znova...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Coby člověk neudělal pro potomky = sem o OneS chudší (a nemám rezervu, až se chytrá paní v podpalubí poséře). Junior si pořídil svoje první brmbrmbrm, taxem ho vybavil, no.
A kdyz uz jsi se vydal do mesta, nevsiml sis u budek, ze ani jedna nemeri uz nekolik dni? jsem schvalne objel vsechny a nic, tak jsem pro jistotu zajel do VM, jestli neni chyba na me strane, ale neni.
a pak vcera na slovensku žandári s pistolkou.. vsechno hraje
a pak vcera na slovensku žandári s pistolkou.. vsechno hraje
Pravda vyděsí
Prakticky vždy dyž tam jedu, tak bouda na Val.Bystřici pípá, ty ostatní někdy jo, někdy ne. A chytrá paní (brambor2) v Hažovicích opravdu ve směru na RpR mlčí, ve směru z RpR řve. Wtf?