Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
Prosím dotaz, jaká je přesně napájecí koncovka do Genevo One ? Viděl bych to na DC 2.5 mm nebo menší ?
OBROVSKÁ pochvala pro AR.net: Neska sem tam byl s bramborem2 na bezplatnou kontrolu (po zásahu laserem se chytrá paní vypínala) a:
a) Jsou to profíci - našli to - zadní laser čidlo (starý typ) sice registrovalo zásah a spustilo poplach, ale pak zahlušilo ALP jednotku + dál nereagovalo. Vyměnit ho za novější typ by znamenalo i výměnu ALP jednotky (taky tam mám starý typ - ještě pozůstatky po mmirovi) ale..
b) Našli u nich ješte jedno staré (použité) čidlo, dali ho tam a už Protector do off už po zásahu nepadá. A ZADARMO! Hezky....
(A ano, ochranu má brambor2 "bastarda" - mix starých a novějších komponent, ale co už, hlavně že už zase chrání... a bez dalších výdajů...
)
a) Jsou to profíci - našli to - zadní laser čidlo (starý typ) sice registrovalo zásah a spustilo poplach, ale pak zahlušilo ALP jednotku + dál nereagovalo. Vyměnit ho za novější typ by znamenalo i výměnu ALP jednotky (taky tam mám starý typ - ještě pozůstatky po mmirovi) ale..
b) Našli u nich ješte jedno staré (použité) čidlo, dali ho tam a už Protector do off už po zásahu nepadá. A ZADARMO! Hezky....

(A ano, ochranu má brambor2 "bastarda" - mix starých a novějších komponent, ale co už, hlavně že už zase chrání... a bez dalších výdajů...

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Afterthought: Dyž sem tam seděl a čekal, taxem tam študoval jejich reklamní prospekty a ... Protector II Live už je v nabídce (trvale připojení k fernetu) a kromě okamžitých aktualizací databází u něj byla zmíněna i ešče jedna IMHO dobrá vlastnost - jak to připojení detekuje, že sem přejel do země/státu, kde je AR zakázaný, taxe automaticky vypne (typicky Švajc). Já to u Protectora 1 gen musel dycky dělat manuálně (to vypnutí = musel sem NATO myslet).
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
taky na to tak usilovne myslim, ze alespon v polovine pripadu zapomenu. Nedavno v AT na dalnici v omezeni stali u odbocky s laserem, tak ve mne trochu hrklo, ale on to jen drzel "proklate nizko u pasu" a nemeril
Pravda vyděsí
Já tedy nevypínám ani v A ani v D, ale je pravda, že v zásadě jezdím kolem limitu. Několikrát mě už i tam měřili a při rychlém off np. Do CH naštěstí nejezdím. V HR jednou měření při větší rychlosti (cca +60), zpomalení a off, zastavení, informace o překročení rychlosti (bez dokumentace), následuje úsměvná přátelská diskuse "tak rychle jsem nejel" s vědomím já vím, že jste mě nezměřili a oni my víme, co máš v autě... Po domluvě mírná pokuta za blíže nespecifikovaný přestupek a tytyty.
Na jednom voze je ještě staré STi-R a AL G9 RX, nedávno jedno čidlo odešlo, v zásobě z jiných aut jsem ještě jedno měl, výměna a vše je stále plně funkční (v provozu 16 let...).pavproch píše: ↑úte 22 dub 13:46 b) Našli u nich ješte jedno staré (použité) čidlo, dali ho tam a už Protector do off už po zásahu nepadá. A ZADARMO! Hezky....![]()
(A ano, ochranu má brambor2 "bastarda" - mix starých a novějších komponent, ale co už, hlavně že už zase chrání... a bez dalších výdajů...)
mafel: To je velmi férový obchod (y)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Taky mám na jednom voze ještě tuhle kombinaci, cca stejného stáří.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Co je aktualne nejlepsi zarizeni pro jizdu v CR? Vypada to ze Radago nebo porad funkcni Genovo One S black?
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i