Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od pavproch »

Pochvala pro AR.net (konkrétně p. Holáň) - neska sem po půlroce zimního spánku nastartoval m4Zlika a .... chytrá paní mi oznámila že deaktivovala laser. Konzultoval sem to s ním, poradil tajné kódy pro mojeho Protectora a podařilo se mi ten laser zase aktivovat (takle na dálku/po telefonu, bez nutnosti jet do Všeminy). Hezky!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: sob 29 bře 14:13 To sem zvjedaff, esli to byla jen nějaká nahodilost nebo signalizace něčeho trvalejšího: Protector v bramborovi2 fčíl dostal plný zásah lejzrem a po chvíli "porucha parkovacího asistenta".
Hmm, tak je to asi vážnější/trvalejší, fčíl 2x lejzr (zepředu i zezadu) a pokaždé následně porucha, po scípnutí a restartu ok. Ale řešit to (prozatím nebudu) bo šetříme.
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

pavproch píše: čtv 03 dub 15:53 ...neska sem po půlroce zimního spánku nastartoval m4Zlika a .... chytrá paní mi oznámila že deaktivovala laser. Konzultoval sem to s ním, poradil tajné kódy pro mojeho Protectora a podařilo se mi ten laser zase aktivovat (takle na dálku/po telefonu, bez nutnosti jet do Všeminy). Hezky!
GENEVO Guru píše: pát 28 úno 14:49 Dobrý den všem,
abych uvedl věci na pravou míru....již nesčetněkrát se nám stalo, že zákazník například jezdil s čidlem mířícím do země, třeba po výměně nárazníku v servisu, nebo parkovištním ťukanci, nebo se zcela manuálně vypnutou laserovou ochranou, či nastavením zcela nevhodným pro ČR. A protože chceme aby naši zákazníci byli vždy spolehlivě chráněni, můžou kdykoliv přijet na kontrolu....
:)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

hehe, najednou - když je na obzoru konkurence :D
Doteď jim byli zákazníci u prdele. Kolik let?
Mám 2x 4 čidla; 2 Protectory již řadu let (ještě s STiR+ anténou) a NIKDY mne na revizi zdarma nikdo nepozval.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

pavproch píše: úte 08 dub 13:14
pavproch píše: sob 29 bře 14:13 To sem zvjedaff, esli to byla jen nějaká nahodilost nebo signalizace něčeho trvalejšího: Protector v bramborovi2 fčíl dostal plný zásah lejzrem a po chvíli "porucha parkovacího asistenta".
Hmm, tak je to asi vážnější/trvalejší, fčíl 2x lejzr (zepředu i zezadu) a pokaždé následně porucha, po scípnutí a restartu ok. Ale řešit to (prozatím nebudu) bo šetříme.
ti stejni te zkouseli zepredu a pak i zezadu?
Pravda vyděsí
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Jo, sem jel skrz HBečvu tam a po chvíli zpět a ta samá PaChová oftáka tam furt stála a měřili.
GENEVO Guru
Spolujezdec

Příspěvek od GENEVO Guru »

pavproch píše: úte 08 dub 13:14
Dobrý den, snažil jsem se Vám neúspěšně dovolat. Kdyžtak cinknětě někomu z nás, můžeme na to někdy mrknout, třeba to bude jen nějaká prkotina. :)
Oficiální zástupce značky GENEVO.
www.GENEVO.com
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Pořešeno, díky, po velikonocích přijedu na (bezplatnou) kuntrolu.
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

řidičBOB píše: úte 08 dub 18:42 hehe, najednou - když je na obzoru konkurence :D Doteď jim byli zákazníci u prdele. Kolik let? Mám 2x 4 čidla; 2 Protectory již řadu let (ještě s STiR+ anténou) a NIKDY mne na revizi zdarma nikdo nepozval.
možná; konkurence je základní princip tržní ekonomiky ;)
nicméně já osobně to zatím (rdgo) jako zásadně konkurenční produkt nevidím - obvyklá strategie, když je dlouhodobě na trhu nějaká zavedená firma, je, že vytvořím srovnatelný produkt a nasadím cenu o 1/4-1/3 nižší i za cenu minimální marže, abych získal dostatečný podíl a povědomí o značce na trhu.
Ale tady (vynechám různé slevové akce) je otázka, čemu chce rdgo konkurovat - Maxu? Kolik % zákazníků volí jako první volbu nejdražší produkt z portfolia? Ostatní produkty zavedné značky jsou levnější, což je (často buhužel) dominantní rozhodovací kriterium. Kolik % běžných uživatelů ocení propojení s jablo či andro autem? Já určitě ano, ale většina zákazníků nejsou technické hračičky a často ani netuší, jaké funkce má jejich auto, natož další zařízení. Není to můj problém ani moje investované peníze, tedy je mi to jedno, konkurence je vždy vítaná, ale osobně si nemyslím, že v tuhle chvíli by se musela zavedená značka zásadně třást o své postavení na trhu. Ale čísla neznám a třeba se mýlím :-?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Já v zásadě souhlasím….
Trh ukáže.
Podle hysterie s potřeby hned točit videa, jak je GO špatné a co všechno se jim děje s testovacím kusem, mám pocit, že zavedená konkurence se trošku o své tržní korýtko, bojí.
A jak je u nich zvykem, neváhají používat lži, jako pracovní metodu.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět