Zimní/letní? Už máte přezuto?

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?

Příspěvek od pavproch »

Dodatková cedule 1.XI až 30.III.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Pro případ zimního nečasu mám swifta na zimních, oktávku nechám furt na letních. Auta budu střídat podle meteo podmínek na silnicích.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Tak dnes přezuto z 2,5 mm letních eko UltraContact na AllSeasonContact2 a jsou to prostě furt zimáky, hlavně při brzdění.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Ešče v březenci:
pavproch píše: ned 30 bře 16:11 Zítra ráno yedu (bramborem2 na zimních) vrchem (= přes Bílou, páč uzávěrka hlavní křiižovatky v RpR) do Ovy (FNO) na vyšetření onko
A dubencové update.
Zítra brzo ráno tam jedu zas (tentokrát odevzdat kostní dřeň = zas budu mít dvě díry do prtele) a zase se mi nechce se dupat v RpR, takže zase vrchem ale už na letních (= v dubenci legál), předpopičají ale "v údolích nula", doufám, že mi to tam někde neklouzne...

EDIT zítra po návratu: jo ráno fšest tam mrzlo fest (-3) ale neklouzalo to. Hurá.
Kavis
Mistr volantu

Příspěvek od Kavis »

Dneska prezuto. Podruhe v rade mi v bestdrivu podreli disk... Minule jsem byl po urazu, tze jsem prakticky nejezdil a vsimnul si toho pozde, takze to pak nemelo smysl resit. Dneska jsem je na to ale hned po prijezdu upozornil s tim, ze to neminim rozmazavat, pze to po pulroce stejne nema smysl, ale aby si davali pozor. Vyjedu ven a na dvou discich ryhy. Jedna malinka, kterou na miste rozlestili a druha skrz lak. Byt to moje auto, tak bych byl hodne nasranej a asi kolem toho delal tanecky, takhle to zalepila lahev vina od nejakeho jejich obchodaka (nebo co to bylo za chlapa) , co tam zrovna prijel v polepenem aute... Hovada
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

No jo, kvalita mechaniků, je kolísavá a s tichou dušou čekají, jestli si toho zákazník všimne...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Tak hlavne tam je extremny peak v dopyte 2x do roka, co v praxi znamena ze k 3 stalym mechanikom sa prida kazdy kto vie aspon kotulat koleso po zemi.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Předpověď na pondělí (00-24):
Zpočátku většinou polojasno, ojediněle sněhové přeháňky. Během dne od severovýchodu oblačno až zataženo, místy sněhové přeháňky, na Valašsku občasné sněžení. V polohách pod 400 m postupně srážky dešťové. Nejnižší noční teploty -1 až -5 °C. Nejvyšší denní teploty 3 až 7 °C.
Doma máme Pindicu trvale na zimních (ostatní auta už sou letní), fprci jedno auto nechávám na zimních taky. Radši/preventivně.

EDIT o 24h později: Tak pěkně sem to měl naplánované a kunda mi přehryzla plány (Pindica je už zase off i přes rušičku). Kura!
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Zlaté celoročky, během 2 dní sněhu co jsem zažil jsem bez přímého srovnání neměl pocit, že by se dělo něco divného. A v těchto dnech kdy ráno jedu ve 2°C a odpoledne v 17°C bych radši jel obě cesty na letních než na zimních.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
denis
Pan Řidič

Příspěvek od denis »

Zajda: máš celoročky celoročne alebo na leto máš letné?
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
Odpovědět