Dále proč mluvíš o vodě v AntiLaseru, ve verzi, která se už 4, nebo 5 let neprodává? Samozřejmě o tom mluvit můžeš, není to žádný tajemství a bylo o tom napsáno mnoho, jen je to mimo mísu. Každopádně každýmu je jasný že důvod proč to vytahuješ nechceš přiznat a že se nejdná o relevantní témata pro zdejší diskusi.
Mluvím o tom proto, že není tak dávno, kdy se k tomu nikdo neměl a zmínka o tom byla považovaná za konkurenční antikampaň. Paměť mi slouží dobře

Je to jenom poukaz na to, že lhaní je běžná praxe již od počátku... Já jsem nebyl ten, kdo přesvědčoval zákazníky, ve svých podnikatelských začátcích, že US verze jsou plně funkční a CZ úprava je podvod

A jak se to dneska hodí do krámu, že?

Stejně tak nedetekce V1ček...to má také svou historii i toho, kdo nechtěl, aby se něco takového vůbec zveřejňovalo... Pamatuji si hodně věcí, i když dnes tvrdíš, že byly jinak. Ale to je jedno. Je mi to fuk. Ale ze lhaní se lhářem obviňovat fakt nenechám
ediný co mě napadá je opět to, že jsi stále neodpověděl na ty nefunkční Geneva. Chápu že se tomu teď vyhejbáš, nemáš totiž co odpovědět, musel by jsi zase lhát a to už by ses do toho úplně zamotal.
Odpověď jsem napsal. Stačí se naučit chápat psaný text. S tím ale nemohu sloužit...to reklamuj jinde.
Nechápu, o co ti jde. Napsal jsem, že Genevo je fajn produkt, který si prošel nějakým vývojem a měl/má občas mouchy. To je zcela normální konstatování a jev. Děje se to například i u mobilních telefonů - třeba s příchodem nové aktualizace. Bojuji s tím třeba aktuálně teď, kdy jsem ráno měl aktualizaci a od té doby je baterka v hajzlu - co hodina, to 20% dolů

Ano - světe div se, i Apple po x letech na trhu, umí někde udělat chybu. Už se těším, jak teď přiletí Cook a začne se do mne navážet, že nesnáším Apple a že mu závidím.
Kdyby sis otevřel lahvinku, můj post vzal s klidem jako konstatování, tak se tady nedohadujeme jako někde v 5.B. Hovno, ve kterém se někdo babrá, smrdí víc a víc...
EDIT: jdu na pivo. Užívej pocit, jak ti závidím. Jinak - přeji fajn víkend