Imho ano, rád a často tam za jízdy láduju aji tu jedničku (s meziplynem, smaozřejmě) - nejraději v tuneloidním průjezdu něčím, se střechou důle...... och, to je symfonie pro 6 hrnků a 24 ventilů.....KDB píše: Je ta jednička vůbec použitelná ?
Ojete sportaky - zajimave nabidky
Re: Ojete sportaky - zajimave nabidky
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
To jó, to chápu,
ale kolik to jede v omezovači ?
MG - radost až na kost.
na jedničku myslím max 40 nebo 50... nejsem si jist, počkám, až mi to jarka spočítá..... 
Tak soutěž o nejkratší jedničku vyhrál Pavproch - 37 km/h v 7000rpm je teda na R6 3litr už docela maso
. Od dvojky je to ale hodně pěkný, musí to jet jak splašený. Ani se nedivím tomu srovnání, že to jede jak M3. Tu jsem hodil porovnání m4Zlika a 130i Spectrala (kvůli tvojí dlouhý 6 jsem musel změnit měřítko na x-ové ose - a to tam máš zadaný otáčky jen 7000
):

A tady máte xls soubor, který ty grafíky dělá, kdyby si chtěl někdo hrát: http://leteckaposta.cz/414044577. Stačí si nahoře v druhým řádku spočítat obvod dané pneu a níže ho zapsat a pak už jen v ostatních žlutých políčkách zadat otáčky motoru a jednotlivé převody. Pak to samo překreslí pilový graf.

A tady máte xls soubor, který ty grafíky dělá, kdyby si chtěl někdo hrát: http://leteckaposta.cz/414044577. Stačí si nahoře v druhým řádku spočítat obvod dané pneu a níže ho zapsat a pak už jen v ostatních žlutých políčkách zadat otáčky motoru a jednotlivé převody. Pak to samo překreslí pilový graf.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 
jarka:
na tomhle kramu mne nejde do tech tabulek nic napsat
Nepromitnes mne do toho taky, prosim te?
pneu vzadu 225/45 R17, rev.max. 8500 ot./min.
staly prevod 4,53
I. 3,17
II. 2,05
III. 1,48
IV. 1,17
V. 0,92
VI. 0,82
na tomhle kramu mne nejde do tech tabulek nic napsat
pneu vzadu 225/45 R17, rev.max. 8500 ot./min.
staly prevod 4,53
I. 3,17
II. 2,05
III. 1,48
IV. 1,17
V. 0,92
VI. 0,82
Tu to máš
:

A je fakt ta pětka správně? Nelahodí to oku...

A je fakt ta pětka správně? Nelahodí to oku...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 
Diky
Mam seriovou prevodovku a melo by to byt vazne takhle. Nikdy jsem si toho posunuti nevsiml, zajimave, co z toho jde vycist. V realu to nejde poznat.
Kuju převelice.... ty woe, na 1 enem 37? To je takovej fofr, že sem si ani nevšim.... 
Hm to pavprochovo je teda trochu HC ... Ani 250 mu to nejede
))
a vůbec je celej divnej, ani mu to nevadí, že to 250 nejede....