Před ca 14-ti dny sem stávající (už asi sedmý) pár LaS Tempesta GTX 43,5 (od loňska) vyhodnotil jako dále nepoužitelný (ca 800km, ošlapaná podrážka, prasklý svršek a negorateksující gorateks), taxem šáhnul do zásob a vytáhnul nový pár (skladem od 2023 nebo gdy), první dva dny dobrý, od třetího dne začala pravá na patě prudit fest (tlačit, přičemž tam ale nenisu žádný nepatřičný hrb, šef nebo cokoli inačího co by mohlo prudit), ca 10 dní sem se pokoušel to rozchodit (naščestí bez pluzgierů) ale ne. Neska sem vzal ze skladu poslední pár jiných LaS Tempesta GTX a ... ty sou dobrý, netlačí, neprudí.
Nechcete ten prudící pár něgdo (Las Tempesta GTX 43,5, modro-oranžová, nachozeno pár desítek km) než je hodím do popelnice? (Záruka už nenisu a stejně tam není co reklamovat, prostě ta moje noha doyebaná celoživotním sportem není kompatidebilní).
Poklud by měl gdosyk zájem, navrhnětě - SZ- cenoffku (stály myslím 4.6 nebo 4.8 nebo tak nějak). Posílám JEN ČPoštou, peníze předem na účet.
5x Millers + OffTopíč: LaS Tempesta GTX 43.5
5x Millers + OffTopíč: LaS Tempesta GTX 43.5
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Re: OffTopíč: LaS Tempesta GTX 43.5
Nigdo nic? Neska máme středu, pokud do pátku opravdu nigdo nic, tak fpátek odpo je slavnostně vhodím (do popelnice).
Re: OffTopíč: LaS Tempesta GTX 43.5
I stará kunverza občas (lehce) upraví svůj menšinový, sic správný světonázor:
"
Takže asitak.
Hop pro ty botky, popelnica zítra hladově volá.
"
Fčil sem se tomu spolu s gůglem věnoval a musím škrtnout to zadara a nahradit ho levněji - naša dědina ročně patí za odvoz TKO ca půlmíč ale za separovaný sběr dostane 3x míň. Ale sou zastupitelé, kteří úvažují podobně jako já - např, Frýdlant n.O je odvoz TKO zadara, resp. fBřeclavě mají za separaci slevu, to by semi taky líbilo.pavproch píše:Neudělám, z principu: Dokad draze platím za vývoz popelnice, tak na jakékoli třídění odpadu zvysoka séřu. Třídit budu (hodně, často, poctivě a ráth) až budu mít popelnicu zadara.
Takže asitak.
Hop pro ty botky, popelnica zítra hladově volá.
Re: 5x Millers + OffTopíč: LaS Tempesta GTX 43.5
Taxem neska zase narazil na svojeho geronta = sklerozu, a proto sem měl afterthought k tomuhle:
Našel sem v dílně/garáži 2x Millers Engine Flush a 3x Millers Injector Cleaner (ležely tam zapomenuté snad od 2010 nebo prostě "strašně dlúho"), dyž mám motory těch svých brmbrmbrm čisté, nebudu tam tu chemii (ani jinou podobnou, jako byl ten BG109) zbytečně lít - dyž zítra házím do popelice ty botky, tak tam hodím i to, pokud to něgdo nebudete (ca jen za poštovné) chtít. Dyžtak SZ.pavproch píše:Já si z toho pro sebe dovozuju todle: Páč oba N52 krmím/krmil sem jen a pouze BA95NA resp. BA98NA z Benziny, pístní kroužky zapečené nejsou/nebyly.
Re: 5x Millers + OffTopíč: LaS Tempesta GTX 43.5
Oboje udáno. Lock.