znáte nějakou dobrou databázi radarů v ČR? Používám waze a aplikaci rychlostní radary. Koukával jsem na http://www.dopravniinfo.cz ale to vypadá nějak mrtvě

Díky za rady
Quido
Moderátor: řidičBOB
To je tragický omyl. Pokud infocedule má jen jednu kameru, je to v převážné většině jen neškodný plašič. Pokud k tomu ale přidají i druhou, tak to už je silně rizikové. A pokud ta druhá (větší) má navrchu černou bouličku, tak to už je 100% rizikové - ta si na sebe umí vydělat. Vyhledejte si na internetu informace o Zeus-Z.Arkis píše:Tyto cedule jsou vždy jen strašáci.
Mapy.CZ mají velmi spolehlivou databázi. Určitě tam bude pár "omylů" (spíše u stacionárů), protože vychází z hlášení uživatelů. A někdy si nějaký jouda z plezíru nahlásí radar u svého domu, aby kolem něj nelítala auta - naposledy třeba Spomyšl u Mělníka. Ale to se daří odstraňovat, taktéž podle hlášení uživatelů. Už asi vyžadují nejen hlášení, ale i nějaký důkaz (fotku).chiwaln píše:Nevěděl byste o nějaké mapě radarů, kterou nedávají dohromady joudové?
Nějaký důkaz? Neuvádí radar tam kde je nebo uvádí radar tam kde není?řidičBOB píše:Mapy.cz mají právě dtb velmi nespolehlivou. POI je ještě horší.
Tahle informace je platná pouze těm, co mají antiradar - jinak je k ničemu. A antiradar má jen mizivé procento řidičů, násobně větší počet používá různé navigace.řidičBOB píše:SpeedR má radarovou hlavu a měří v K pásmu.
Já to vím, ale reagoval jsem na tvrzení Arkis, že infocedule jsou jen strašáci.řidičBOB píše:Všechny informace o způsobu měření jsou dohledatelné.