Stránka 62 z 63

Re: WAZE

PříspěvekNapsal: pát 18 říj 11:01
od GeneHawkins
Jako na obrázku, ale stejně to čas od času řekne "před vámi je kolona". Rozhodně ne vždy, a ve dvou posledních případech to řekla, když jsem v ní stál, naposledy o víkendu...

Re: WAZE

PříspěvekNapsal: pát 18 říj 11:07
od driver
Zajímavé. Mi to nehlásí a nebo to vždycky nějak přeslechnu, nevím.
Na novém Android Auto 2019 mi Waze nejdřív nešlo, pak šlo a teď zas nejde, píše to pusťte si poprvé setup na telefonu nebo tak něco. A přitom na tel waze šlape jak samostatně, tak v Android Auto v telefonu taky waze jede.
Ale v autě v AndroidAuto jedou jen gůgl mapy.

Re: WAZE

PříspěvekNapsal: ned 20 říj 12:52
od aikoN
řidičBOB píše:jak funguje Waze na Android Auto? Sere mne totiž nedodělek jménem iP11 Pro :-(


Co se samotného AA týče, u některých aut nejde telefon připojit, dokud není zapnuté zapalování (telefon hodí chybu, že SW auta neprošel bezpečnostní kontrolou). Zjistil jsem náhodou, když jsem si šel do salonu Škodovky vyzkoušet Smartlink, jestli mi pojede s telefonem a má tedy cenu kupovat aktivační balíček pro moje auto - navzdory prodejci, kterému se asi nechtělo jít pro klíčky a místo toho mě asi 5 minut přesvědčoval, že tím to být nemůže a že si mám koupit iPhone, protože Carplay jede v pohodě. No, čuměl :ymhug:

Re: WAZE

PříspěvekNapsal: stř 23 říj 07:34
od řidičBOB
tak asi zůstanu u Jabka ;-)

Re: WAZE

PříspěvekNapsal: stř 23 říj 08:38
od honziss
Ja ted posledni tejden jezdil hodne s wazem, jak v telefonu, tak pres applecarplay a fungoval prekvapive dobre. Dokonce vetsinu stacionaru v AT ma zadanou dobre, to me mile prekvapilo. Jedinu co me stve - ze se mapa v aute porad ukazuje jen v tom malym vyrezu na velkym displeji a vypada to hnusne.

Re: WAZE

PříspěvekNapsal: stř 23 říj 09:36
od Brus
to jo, i jakákoliv jiná mapa z iphonu se zobrazuje v tom 2/3 okně. aspoň že se to u bmw dá rozdělit a zbylý prostor se dá vyplnit třeba aktuální hudbou a není tam černá plocha - a to jsem přitom původně četl že iOS13 by měl umět jakékoliv rozlišení.

Re: WAZE

PříspěvekNapsal: stř 23 říj 11:21
od řidičBOB
honziss: já si to přepínám na smíšenou obrazovku - Waze a zbytek údajů vpravo

Re: WAZE

PříspěvekNapsal: čtv 24 říj 12:03
od EL_XEL
Brus píše:to jo, i jakákoliv jiná mapa z iphonu se zobrazuje v tom 2/3 okně. aspoň že se to u bmw dá rozdělit a zbylý prostor se dá vyplnit třeba aktuální hudbou a není tam černá plocha - a to jsem přitom původně četl že iOS13 by měl umět jakékoliv rozlišení.


iOS umí i víc obrazovek, ale musí to podporovat i auto.

Re: WAZE

PříspěvekNapsal: čtv 24 říj 12:39
od M.Z.
F-150 to má přes celou obrazovku.

Re: WAZE

PříspěvekNapsal: stř 11 pro 13:20
od ctrl_j
Konkurence nespi. iOS appka Mapy.cz od verze 5.0.0 podporuje CarPlay.