Stránka 60 z 62

Re: WAZE

PříspěvekNapsal: čtv 18 dub 17:29
od aikoN
tommas píše:No už to není v poslední době "bezúdržbová" navigace, kde na začátku zadám cíl a jen jedu.
Zdá se mi, že aktualizace trasy při vytvoření kolon už nejsou tak časté, jak byly dříve. Teď je potřeba občas ručně trasu dát navigovat znovu nebo kontrolovat mezi nabízenými trasami, která je opravdu ta nejlepší a nejméně problémová.


To já kolikrát sjedu z naplánované trasy, protože mám dojem, že to jinudy bude rychlejší a hle, po přepočítání trasy se čas příjezdu posune třeba o 10 minut dozadu. No, kde to jsme?

Re: WAZE

PříspěvekNapsal: čtv 18 dub 17:33
od aikoN
KDB píše:Přijde mi , že to googlovatí.... tak dva roky zpátky, se dalo jezdit i podle Google map, pak to rychle šlo kopru - jak kdyby na serveru seděl zelenej aktivista, co nám chce přepravu z A do B co nejvíc znechutit.
Waze teď mívá podobné nálady...


Nedávno jsem četl zprávu, že proti těmhle efektivním navigacím protestují obyvatelé vesnic a obcí, že v případě kolon na dálnici mají provoz vesnici, což předtím nebývalo, protože tu objížďku nikdo neznal. Nedivil bych se, kdyby to zas kvůli tomu nějaký dobroser nepřenastavil, aby to auta více posílalo do kolon.

https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi ... tomoto_fdv

Re: WAZE

PříspěvekNapsal: pon 22 dub 20:39
od mick
Marně jsem se snažil už několikrát zadat třeba měření rychlosti jinde, než na aktuální pozici.
Přijde mi to docela logické - někde jedu, vidím radar, spolujezdce nemám, nebo si s waze neporadí. Za jízdy to zadávat nechci, waze třeba ani nemám puštěný, a telefon v kapse. Po kilometru zastavím u pumpy, nebo jsem v cíli, tak bych to tam rád doťuknul. Je taková možnost, nebo se to fakt nedá?

Re: WAZE

PříspěvekNapsal: úte 23 črc 11:43
od rutak11
Někdo kdo jezdí pravidelně D1, už doplnili nové úsekovky ve zúžení do Waze?
Čeká mne to zítra a nerad bych na nějakou zapomněl...díky :)

Re: WAZE

PříspěvekNapsal: úte 23 črc 12:13
od GeneHawkins
No tak já tam jel v neděli tak doufám,. že jo!

Re: WAZE

PříspěvekNapsal: úte 23 črc 16:13
od delphin
Jel jsem v pátek a mezi Brnem a Jihlavou nebyla hlášená žádná úsekovka. Ale mám pocit, že kamera na výjezdu směr Jihlava ještě nebyla správně nastavená.

Re: WAZE

PříspěvekNapsal: úte 23 črc 20:29
od řidičBOB
Dával jsem to do jiného vlákna, která jede ;-)

Re: WAZE

PříspěvekNapsal: úte 23 črc 21:31
od rutak11
řidičBOB: Vím vím, jen jsem byl právě zvědavý, jestli už to někdo nahlásil do Waze.

Re: WAZE

PříspěvekNapsal: úte 15 říj 20:47
od driver
Delší dobu asi rok mi waze nehlásí kolony.
Až teď sleduji že to odebrali z nastavení, nelze tam UPOZORNĚNÍ zadat, na Androidu.
Máte to tak na Iphone rovněž?

Re: WAZE

PříspěvekNapsal: stř 16 říj 08:04
od Předseda
nop, mám tam jen zobrazit na mapě. Jako ty.