Jezdím s Android Auto kde běží Waze ale za mě to je absolutní bomba, display 6.3" na mobilu je v reálu pocitově asi třetinový než třeba má Superb3 9.2" a vypadá to úplně jinak člověk nemusí tak ostřit zrak, je to lepší na sledování.
Tedy v rámci samotného Waze, ten pak své mouchy má, ale co je lepšího, že.
Mrzí mě že nefunguje ale AID ani HUD zobrazování ale to bych chtěl asi moc.
Připojení mám kabelem v loketce, mobil ani kabel nevidím takže nemusím mít natažený hnusný kabel jak mají ty malé navi, třeba Fabia3 přes půl palubovky a jelikož má auto i telefon přes infotaiment, tak mobilem manipulovat vůbec nepotřebuji a je pořád full nabitý a šetří se mi amoled display mobilu...
Android auto lze ovládat hlasově tlačítkem z volantu, je na to trik, / dlouhý stisk/ ale je to v angličtině, česky sice něco funguje, ale né vše.
Waze běží i na pozadí, když lezu do jiných funkcí a umím zadávat hlášení o koloně, nehodě atd, vše funguje jak má i radary atd.
Musím říct, že to je 100x stabilnější, než dříve přes Mirror link. Nevím čím to je, ale v Německu Waze moc nikdo nepoužívá a nebo jsou pasivní. V CZ jsou uživatelé násobně aktivnější. Stává se mi s Waze, že jedu po A6 a stojím v koloně, kde jsou stovky- možná tisíce aut stojí ve více pruzích, a Waze o ní neví. Asi je to čerstvě, ale třeba už 10-20minut a jsem první, kdo to hlásí... Ale netvrdím, že to je nepoužitelné, běžně mě to tahá z dálnice dolů a pak vidím co jsem objel za kolonu, desítky km dlouhou... V CZ občas někdo policii nahlásí, v DE nikdy nikdo...
Němci používají jiné, třeba Radarbot na telefonu, ale to zase nejede v AndroidAuto, možná jedině přes Mirror Link, to jsem neskoušel, ha, tak to zkusím!

Štve mě, že origo navi umí schovávat sponí lištu pokud nemám pracky u displaye a Androi Auto ne

Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)