Moderátor: řidičBOB
GeneHawkins píše:S Waze nemá cestu plánovat nad 200 km, protože pak to sere na zácpy a nechá tě to stát na dálnici, i když se to dá objet...
Snowman000 píše:GeneHawkins píše:S Waze nemá cestu plánovat nad 200 km, protože pak to sere na zácpy a nechá tě to stát na dálnici, i když se to dá objet...
No tak toto sa mi snad ani nestalo...naposledy ked som siel MB - BA, tak mi pekne oznamil, ze mi skrati cestu o 45 minut a stiahol ma z D1, 20 km som si dal lesom a znovu ma napojil! A mam tu na to jedneho svedka na AF![]()
Ja na neho teda nedam dopustit![]()
Ale uvidime cesta na Hvar bude teda narocnejsi test
řidičBOB píše:Z SK do HR to bude pod 1000km a to by mělo normálně spočítat... Tam spíš bude problém v tom HR - teď jsem to testoval a z Prahy do Dubrovniku mi to cestu nenajde, ale třeba do Torina ano.
ctrl_j píše:řidičBOB píše:Z SK do HR to bude pod 1000km a to by mělo normálně spočítat... Tam spíš bude problém v tom HR - teď jsem to testoval a z Prahy do Dubrovniku mi to cestu nenajde, ale třeba do Torina ano.
To je v milich tech 1000, kilometrove to ma limit 1600. Nicmene v jedne diskusi (kterou ted nemuzu najit) se resilo ze to neni jedina podminka. Na te trase co to pocita to shromazduje veskere prujezdni info a kdyz to prekroci nejakou hodnotu, tak to trasu nevyhleda i kdyz je kratsi nez vyse uvedena kilometraz.
Uživatelé procházející toto fórum: Arkis a 7 návštevníků