Ale jo pánové, jestli to berete tahle tak vám to neberu. Srovnávat eshop s 3 produkty u nás v rybníku s Nasa a Techchrunch, který má úplný jiný obsah a účel

to co májí společného je snad, že TC budovali taky na WP a to asi vše. 20m návštěv měsíčně i kdyby to bylo více tak co? nikdo si tady nestěžoval na obavy z náporu návštěvníků. Řeší se tady funkčnost webu, nevím přesně kolik lidí u nás koupí známku 6-7mil? a nápor není ani rázový. K SEO tak první den když se projekt spustil tak „známka“ ve vyhledavače vyjelo jako první známka z pošty, pánové si to ladili v průběhu. To že SEO není třeba? nebo zbytečně?

. Negativní postoj kvůli bezpečnosti se zjevil, když jsem prohlížel v den spuštění web/eshop na mobilu objevilo se základní chyby, některý stránky bylo nefunkční a např. odkazovali úplně někam jinam. Tak si říkám, jestli tohle nemají v pořádku tak kdo se stará o bezpečnost kocour Mikéš? A co taková funkce přidat RZ pro firmy kde si chtějí koupit známky pro 20-50 aut najednou? Jestli máte v životě pracovní postoj ve smyslu „udělám to nějak aby to fungovalo a bude to jedno jakým způsobem, jestli se to posere zítra, nebo spadne někomu na hlavu tak mi zavolají a a mám další práce“ tak potěš pán bůh.