Tak take dni si kazdy odzije, myslim, ze riesenie ala postel je to najlepsie

Po jednej z akcii pre novinarov sme boli zaviest auta k dealerovi, vsetky sme odovzdali, len moje auto malo ist inde, tak som cakal pri aute a polozil si veci na strechu. O chvilu mi naskakali vsetci do auta a hybaj odovzdat aj posledne, vychadzam na dialnicu, pozeram do zrcatka, skrtim 1,2 TSI pod krkom a v tom vidim maly papierovy ohnostroj za autom...penazenka, doklady, peniaze sa mi rozleteli na dialnicu...stop, blikacky, zbieracky...za 3 minuty znovu na ceste dufajuc, ze som nasiel vsetko a ze kamion co mi presiel cez penazenku nema na kolese prilepenu moju kreditku...
Vsetkych som vyhodil v praci a mne ostalo, umyt auto a zaviest k predajcovi...odbocujem na prvu benzinku s myckou...zaparkujem v mycke, pustam mod a pri tom vybavujem dalsie veci cez phone...v tom vidim ako mi auto cuva z mycky a miery si to na cakajuci mergl...naskakujem do cuvajuceho auta a taham za rucku...pri tom vsetko sa zastavila umyvacka...
S umytym autom(na 2. pokus) idem k nestastnemu delalerovi, uz som pri nom, uz sa len otocit cez kolaje elektricky a som tam...samozrejme, den blbec a ja som si ustrazil iba auta iduce oproti...uz uz sa chystam odbocit a v tom mi tam preleti rozbehnuta elektricka...neviem, kolko mi do nej chybalo, ale mal som pocit ze mi presla po nohach...
Tak som si povedal, dost, odovzdal wagen, a zhodil svoje pokazene telo do gauca pred TV odkial som uz radsej nikam nesiel...