karelpipa píše:pokud mam mluvit jen o rozlišení her, tak FullHD nemá skoro žádná. hlavně multiplatformový tituly ne. GT5 sice má FullHD, ale akorát je víc vidět, že museli někde hodně šetřit na detailech. (sám sem do nedávna používal CRT Nokii a stačilo mi to)
GT5 má FullHD jenom v menu a dealership části, závod i replay běží v upscalovaném rozlišení 1280x1080. Je to sice lepší než 720p, ale stejně je to vidět a radši bych upřednostnil bohatší detaily okolí při 720p.
Jinak mám GT5 rád, ale jako hra a závody to moc zábavný není a online mód moc robustního kódu k provozování dobrého závodění taky nepobral. Spíš to s Logitechem G25 a na šestimetrovým plátně s FullHD projektorem používáme na soupeření Nürburgringu se supersporty 500 a víc koní (pneu Comfort Soft) a na Le Mans s Group C auty (pneu Sports Soft) na časy a se všemi asisty krom ABS 1 vypnutými. Většinou přes zimu u nás na sále, nějaký to pivko a bašta k tomu, nezřídka i do půl šestý do rána
O hru se pořád starají a updatují, fyzika taky pokročila, ale pořád je lehce prkenná a třeba na trati Eiger se za hupem auta vznáší jako papírový šipky, takže fyzika funguje tak do 10 cm nad vozovkou a pak je tam nějaká zjednodušená náhražka. Povrch trati taky vypadá, že má jen Nordschleife a Le Mans, všechno ostatní je snad hladký jako mejdlo a zmizely i velmi dobré trati z předchozích dílů jako je Citta Di Aria nebo El Capitan v Yosemitu. Teď po strategickém partnerství s Yokohamou a KW Suspensions jsem zvědav, co předvedou se šestkou.
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601