Moc fantazíruješ.
Karel Nešpor nepije především proto, že trpí nemocí jater a alkohol by jej zabil. Co se týká jeho efektivity, tak tady bych si také nebyl úplně jistý, protože jeho úspěšnost nepřekračuje 50%. Nakonec - některé známé osobnosti kulturního života jsou příkladem, že vytloukání klínu klínem, není zcela funkční metoda. Již jsem zde zmiňoval, že metody Doc. Skály mi přijdou lepší a účinnější - možná to bude i tím, že jsem chemik, tzn. mám blíže k exaktnímu způsobu léčby, než k léčbě jógou a smíchem. A Doc. Skála u toho lil první ligu.
Jenom proto, že někdo dělá záslužnou činnost (což nezpochybňuji, že práce se závisláky je), nemusím kolem něj našlapovat po špičkách. Takže nevidím důvod, proč bych o někom nemohl říkat, že je homosexuál, když je. Jestli s tím souhlasíš nebo ne, je mi úplně u prdele. Já vím svoje a to mi stačí. Nefantazíroval bych kolem toho, zda to pro mne je nebo není atraktivní téma. Beru to jako fakt stejně, jako u mnoha dalších lidí, protože z toho prostě pramení jisté společenské chování a další atributy.
Život si užívám - o to bych na tvém místě neměl sebemenší péči. A byť tě neznám (a snad ani nechci), tak jsem si skoro 100% jist, že mnohem víc než ty

No pain, no gain.
V6 + V4 + R3