Se podívej jak se jezdí venku, všechno je trochu jinak, třeba kolega se zrovna včera divil, že mu hrozí odebrání oprávnění v Rakousku při překročení už o 30kmh i na dálnici. (Ty omezení staveb na dálnici, letíš 120 a najednou 80tka, zkus to projet plachtěním...)
Mimochodem se stal zázrak.
Dopraváci na motorkách, nejen, že absolvují jízdy na okruhu, ale dostávají za úkol a provádí dohled nad kolonami na D1
Nejdřív jsem si myslel, že to je nahodile, ale vidím, že to je poměrně pravidelné.
Prostě před stavbami na D1 je zákaz předjíždění pro kamčáky v úsecích několik km předem a i když se tvoří kolony, projíždí jimi na motorkách středem a vykonávají dohled.
Nevím sice, zda a jak řeší případné hříšníky, žádnou buzeraci na nevytvořenou uličku IZS jsem nikdy nezaznamenal, ale všiml jsem si, že levý nezastavují a neblokují návěsy před zůžením, dávají si echo po CB, že to není dobrý nápad , takže levý jede i když pravý stojí a nikdo ho neblokne.

Jsem nadšen. Najednou to jde.
Teď už se asi vyplatí volat, když bude levý bloknutý bezdůvodně návěsem 
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)