Moderátor: řidičBOB
Naposledy jsem Sportem jel víc než před rokem, takže vzpomínky jsou trochu mlhavé. Ale určitě má dospělejší podvozek než základní Swifty kterékoliv generace. Spíše než sportovnější je pohodlnější. Ale u současné generace je zase znát, že je ještě snad o 100 kilo lehčí. Takže i 1,2 jede hezky, mnohem líp než znám z 1,3 o 2 generace zpět. Zajímavé je, že v Balenu s 1500 km jel ještě o poznání líp než ve Swiftu s 500 km, buď ožil se zajetím nebo je tam velká variabilita mezi kusy. Každopádně proti 1,6 ve Sportu 2 má aktuální 1,2 mnohem lepší a konzistentnější reakce na plyn. Sport si občas dělá co chce a na plyn reaguje pokaždé jinak, někdy otáčky padají hned, jindy visí. Výkonově těžko porovnat, Sport jel tak aby to nekazilo zábavu, prostě jak bych očekával podle parametrů. Občas při řazení házel klacky pod nohy nepředvídatelnýma reakcema.1,2 logicky pojede hůř, ale v kombinaci s mezigeneračně nižší váhou jede líp, než bych od téhle třídy motoru čekal, má krásný zvuk, takže mi utkvěl v hlavě jako malý klenot. Navic vykazuje neuvěřitelnou spotřebu. Proti tomu 1,0 boosterjet je těžkopádný agregát, nesrovnatelný s příjemným koncernovým 1.0 TSI. Další řidičský rozdíl je v podélně nastavitelném volantu. 1,2 dvoukolka se pojí ke střední výbavě, která má jen výškové nastavení, proto jsem ji nakonec nekoupil. Sport je auto v plné výbavě s xenony. Chce to vyzkoušet. Obojí jsou ale auta co okamžitě padnou do ruky člověk v ně má důvěru od první zatáčky. Mají tak nějak pozitivní předekdenis píše:To bude predchádzajúca generácia 1.6 100kw, ktorý má aj Jarka. Nie je tu náhodou niekto, kto by vedel porovnať Swift Sport 1.6 100kw s obyčajným Swiftom 1.2 súčasnej generácie?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků