od pavproch » sob 16 kvě 12:00
Letos sem sezonu na bajku zahájil asi před měsícem a vlastně celý ten měsíc bylo sucho a nechcalo. Dneska už sucho nebylo, bylo zcela normálně jarně (bago a louže po dvou dnech scaní) + docela zima i dyž slunko, takže:
a) sem domů přijel jak zmrzlé prase (že sem se musel zatuhlýma rukama vysvlíkat na terase než sem byl připuščen do těplé sprchy)
b) bajk pod bordelem nebyl skoro rozpoznatelný (už je umytý proudnicí)
c) bago = bordel v řetězu (umyto) + už zase (potřetí za rok, co tohodle bajka mám) sem probrousil brzd. špalky vzadu až na kov, odpoledne budu měnit (ešče, že jich mám doma zásobu)
d) po měsíci ježdění na suchu sem už úplně zapomjél, jakej je to v bagu proti kopcu potrat (klouže to, prohrabává se to) - btw Thunder Burt vepředu i přes poměrně jemný vzorek je i v bagu OK.
e) jak bajk byl celý mokrý a od baga, tak neska na výletě nevydával loupací pazvuky při šlapání
Čím sem starší, tím víc sa tělo brání pohybu proti kopcu (mno, nejvíc asi hlava před výkonem, jak už se rozjedu, tak první protikopec je sice na kantnutí se, než si tělo zvykne, ale pak už šlape a potím se ráth). Zítra ráno zase budu šlapat proti kopcu (a už fčíl sem mi to v hlavě zase "rojí")
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.