od trent » úte 22 úno 20:41
To je právě to, že cyklisti dnes zřejmě považují dávání znamení o změně směru jízdy za přežitek, protože tak skoro žádný nečiní. Obzvlášť ve městě.
Já mám na cyklisty svůj názor. Jednou jsem odbočoval na světelné křižovatce a když jsem se rozjel k přechodu, na kterém měli chodci již červenou, vlítnul mi tam cyklouš. Tak jsem zatroubil a ten kripl na mě ukázal prostředník. Kdybych nebyl v křižovatce, tak ho dojedu a dám mu tečku. A druhá historka se mi přihodila na chatě, kdy jsem zajížděl na zahradu. Vrata jsou v lehké zatáčce, ale přehledné. Potřeboval jsem si couvnout, kouknu do zrcátka a nikde nikdo, rozjíždím se a přiřítí se cyklista, zabrzdí stylem, že kopne do auta a do plotu. Pak skočil na kolo, přaštil opět do auta a jel. Tak jsem na něj zařval pár vulgárních výrazů a ten šmejd si myslel, že mi to snad půjde vysvětlit. Na zahradě bylo celkem dost lidí, tak nakonec uznal, že by to asi nevyhrál.
Ono se stačí podívat v sezóně k hospodám, jak jsou obklopené pestroberevnejma elasťákama, který daj 3 kousky a jedou dál.
Tolik mé zkušenosti s ohleduplností cyklistů.
...enyky benyky na holý pupíky...