Neska, jak za mnou Pachyně jely pod majákama a zastavily mně (já ale dojel několik set m až na záliv vedle cesty, kam sem to zapíchnul, přece nebudu zastavovat na cestě ....), tak nechaly Oftáku prostě stát na cestě (sic pod majákama, silnice I.tř sice rovná a přehledná, ale lehce za horizontem) a pak mě legitimovaly atd (trvalo to ca 7 minut), taxem celou dobu čekal který kamjon to do tý oftáky zezadu napere.... nestalo se....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
No co, dve merici auta. Jedni meri rychlost, druzi emise. Tak si to auta rozdala.
Jinak 1BI8247 stále ve Znojmě, v pátek asistence v Pavlicích u nehody, dnes vyjížděla z doupěte na obhlídku. Takže stříbrná 1BI byla buď návštěva a nebo dočasná výpomoc. Nebo celní správa.
Měří? Něco s majákama v nárazníku jsem viděl, ale nevěnoval jsem tomu pozornost. To je z té dálniční várky? Protože např. u 1BI 8247 stáli nedávno v Kašenci s trojnožkou. Některé postupy nechápu..
Mimochodem jak je to teď s nasazením "dálničních" aut? Fungují ještě nějaké Passaty a Superby II? A nebo to už je všechno mimo dálnice, zničené a nebo s amputovaným radarem? Je to už dlouho, co jsem viděl na dálnicích něco jiného než SIII.