Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Bond007 píše:
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Testovací jízdy
Testovací jízdy jsou koncipovány jako kurz bezpečné jízdy, náš instruktor Vás proškolí jak bezpečně jezdit se silným vozem. Výhodou je pro Vás, krom získání zkušeností se silným vozem a tím bezpečnější jízda s Vaším soukromým či firemním vozem, i uplatnění nákladů jako nákladové položky.
Řidič platí na místě poplatek za pojištění ve výši 300,- Kč s DPH za jízdy v provozu, 300,- Kč za jízdu na Czechringu, 200,- Kč za jízdu na Speedway Blatná a na okruhu v Mostě 400,- Kč s DPH. Poplatek se platí za jednoho řidiče na jeden den. Pokud chcete absolvovat jízdu na sedadle spolujezdce, poplatek neplatíte.
Délka svezení se supersporty podléhá podmínkám a uvážení provozovatele, časové označení je přibližné a vymáhání délky je nepřípustné, neboť zážitek obsahuje i proškolení.
Instruktáž řidiče je součástí doby trvání pronájmu vozidla.
Základní balíček jízdy po okruhu vždy začíná prvním kolem ve volném tempu pro seznámení s tratí, proto je nelze sčítat. Můžete si jen doplatit další ostré okruhy.
Zapůjčení vozu na 24 hodin je podmíněno složením kauce v hotovosti při převzetí vozidla, v ceně je nájezd 500 km, každý další kilometr je za poplatek. Zapůjčení vozu na více dní je za individuální cenu.
ale tet koukám, že je termín přesunut:
Doplněno 4.4.: Vzhledem k mizernému počasí, které očekáváme o tomto víkendu, se nejbližší akce koná o týden později. Pokud jste si již udělali čas na tuto neděli, omlouváme se, sami ale uvidíte, že jezdit za předpokládaného počasí by bylo spíše pro zlost. I probíhající soutěž je tedy o týden prodloužena, věříme, že se v Blatné uvidíme mezi 13. a 15. dubnem.
Bond007 píše:
PJ o 1M: