To je to samý, že se nevymáhá sjíždění ze středního (či levého) pruhu nebo jízda po šrafování, jízda bus pruhem.
Specielně u té D5, tam velká část OA jede levým směr letiště, pak hurá na šrafování a jedou na Brno. Chytal to tam někdy někdo vůbec?
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No stejné to není. Neohrožuje to životy lidí, kteří čekají na pomoc složek IZS.
To by mohlo docvaknout i řidiči mixu.
A v tom je nějaký problém, když jedu ke sjezdu a tam se zařadím před kamion, který se rozjíždí pomaleji nebo vůbec? To jsem netušil, že je zakázané. Jezdím tam každý den a zrovna v časech, kdy to tam stojí a tedy stojící osobák, který blokuje levý pruh, jsem tam ještě za 15 let nepotkal. Ale kamiony, které blokují levý pruh, těch potkám každý den několik.
Sorry, ale jestli i po shlédnutí toho videa jsi schopen napsat takové sračky místo toho, abys jednoduše řekl, že jsou to kokoti, co by zasloužili nakopat do hlavy, tak odvolávám svůj dřívější smířlivý text, že v podstatě nebudeš špatný člověk.
To bych musel konstatovat, že seš klasická vylízaná dementní lopata
To by mohlo docvaknout i řidiči mixu.
A v tom je nějaký problém, když jedu ke sjezdu a tam se zařadím před kamion, který se rozjíždí pomaleji nebo vůbec? To jsem netušil, že je zakázané. Jezdím tam každý den a zrovna v časech, kdy to tam stojí a tedy stojící osobák, který blokuje levý pruh, jsem tam ještě za 15 let nepotkal. Ale kamiony, které blokují levý pruh, těch potkám každý den několik.
Sorry, ale jestli i po shlédnutí toho videa jsi schopen napsat takové sračky místo toho, abys jednoduše řekl, že jsou to kokoti, co by zasloužili nakopat do hlavy, tak odvolávám svůj dřívější smířlivý text, že v podstatě nebudeš špatný člověk.
To bych musel konstatovat, že seš klasická vylízaná dementní lopata
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
MZ: to bude nějaká vyšší dívčí. Z toho je vidět, co je to za dementy - vidím, že auta zastavují, zajíždím ke kraji a tam se držím, než se kolona rozjede na nějakou přijatelnou rychlost.
Jeden z nej easy úkonů za volantem.
Jeden z nej easy úkonů za volantem.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Tak u toho stání na šrafování rozhodně ohrožuje - kudy by jela sanitka? Právě po tom šrafování a následně by najela na D0 - jenže když to tam je utemovaný osobákama, tak těžko.No stejné to není. Neohrožuje to životy lidí, kteří čekají na pomoc složek IZS.
Velice často (a opravdu nezřídka) ten kamion "musí" ten osobák pustit - což zakázané je, specielně ty víš jak to je nesmět omezit při změně pruhu. A bezpečný odstup NENÍ mezera na řazení - to je hraniční porušení mezi nesmět omezit a nesmět ohrozitkdyž jedu ke sjezdu a tam se zařadím před kamion, který se rozjíždí pomaleji nebo vůbec
Následně ten kamion popojede o to méně = kolona v pravém se prodlužuje - pořád mi nikdo nikde nevysvětlil, proč by osobní auta co chtějí na D0 nemohla stát v pravém pruhu s kamiony.
No před sjezdem (ještě než začíná odbočovák na D0) se to tam děje. Nebo následně pak blokují pravý pruh (na úrovni odbočováku) a zdržují ty, co by rádi jeli směr letiště. Nejednou to bylo ve videu a pochopitelně dostali ode mě trubku (nebo se to děje v té zatáčce, než se exity D0/D7 definitivně rozdělují)kdy to tam stojí a tedy stojící osobák, který blokuje levý pruh
Já se k videu vůbec nevyjádřil, protože tu uličku pro IZS zavíraj lautr všichni a všude, je úplně jedno kdo v čem sedí. Jen jsem zmínil další věci, co by se měli řešit a neřeší.jsi schopen napsat takové sračky místo toho, abys jednoduše řekl, že jsou to kokoti
Viz třeba V Holešovičkách (směr Blanka) kde jsem uličku na úrovni ČS MOL dělal jenom já a kamion Metrostav přede mnou (bude nějak ve videu).
Po projetí sanitky se jinak všichni vraceli; O OA co si razili cestu odstavným ani nemluvím a děje se to tam denně
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Takže opět jenom kecy lopaty z náklaďáku
Vlastně ani ne kecy, ale lživé argumenty. Jako například halucinace o omezení - vždyť tam ty kamiony jedou krokem nebo se rozjíždí na délku 2-3 délek kamionů a je před nimi volno.
Opravdu tam jezdím každý den. A někdy i 2/3x.
Ale do čekat od někoho, kdo jezdí jak ty a ani se tím moc netají. Hlavně, že hned ukazuješ na druhé - oni to přece dělají taky. Bé, bé, bé
Vlastně ani ne kecy, ale lživé argumenty. Jako například halucinace o omezení - vždyť tam ty kamiony jedou krokem nebo se rozjíždí na délku 2-3 délek kamionů a je před nimi volno.
Opravdu tam jezdím každý den. A někdy i 2/3x.
Ale do čekat od někoho, kdo jezdí jak ty a ani se tím moc netají. Hlavně, že hned ukazuješ na druhé - oni to přece dělají taky. Bé, bé, bé
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW