Nj, nikdo to neřeší.
U nás v sídlišti se parkuje všudemožně (což je klasika)... Ale sere mě, že to platí, i když je parkoviště volný. Prostě frajer se neobtěžuje tam zajet, švihne to rovnou na zákaz a nazdar
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To je jako u benzínek. Místa hafo frajer/ká to postaví do dveří. Navíc většinou typy, kterým by neuškodilo ani 3x tu benzinku oběhnout.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Tak to třeba já zase chápu, v závislosti délky stání. Jako když jedu domů na otočku (typicky do 15mn), tak to taky hodím na zákaz před barák a nazajíždím na parkoviště (ale nikomu a ničemu tam nevadím)
Chápeš to?
to by si ovšem mohli poškodit draze nastřádaný podkožní tuk.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Jasně, a o tom, že nikomu nevadíš a ty zákazy tam jsou jen tak z prdele, jsi rozhodl ty, stejně, jako že 15 minut je v pohodě a 20 už je na zastřelení, protože ty tam stáváš vždy jen těch 15, že?Truck Daškam píše: ↑včera, 07:43 Tak to třeba já zase chápu, v závislosti délky stání. Jako když jedu domů na otočku (typicky do 15mn), tak to taky hodím na zákaz před barák a nazajíždím na parkoviště (ale nikomu a ničemu tam nevadím)
Zmrd parkující na zákazu je zmrdem, i když tam stojí jen čtvrthodinu. Asi by ti taky neuškodilo zaparkovat o pár míst vedle, že?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Přeruším to, ale k názvu tohodle vlkna: Ty jo, sem se aji (fest) bál - 5er s místní značkou jel přede mnou směr SK (a skončil na hr. přechodu Makov = asi spěchal do prce - celník?) a řezal to na tom zmrzlém/kluzkém jak v létě na okruhu = závodně rychle fest i v zatáčkách.... ale uvisel sem ho a paq i předjel a neklouzlo mi to.... uffffff.... ale bál sem se dost. Měl to ale v ruce/kách.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- Truck Daškam
- Letec
petr_riha:
Jo, jako řidič nákladního auta dokážu přesně odhadnout, kde auto průjezdnosti vadí a kde ne. Ano, kdyby jel v sídlišti nadměr širší než 3m - tak bych mu překážel
Přijd v noci, to je ten zákaz obsazenej v celé délce - a nikomu ta auta reálně nepřekáží. Já ve své ulici byl, auta na zákazu průjezdu nevadí. Ovšem nedá se tam stejně projet, protože v zatáčce zákaz není, auta stojí po obou stranách a tam projet nelze
Dokonce řešeno s místním odborem dopravy a dočkal jsem se odpovědi, že "dle jejich tabulek to tam průjezdný je"
Jo, jako řidič nákladního auta dokážu přesně odhadnout, kde auto průjezdnosti vadí a kde ne. Ano, kdyby jel v sídlišti nadměr širší než 3m - tak bych mu překážel
Přijd v noci, to je ten zákaz obsazenej v celé délce - a nikomu ta auta reálně nepřekáží. Já ve své ulici byl, auta na zákazu průjezdu nevadí. Ovšem nedá se tam stejně projet, protože v zatáčce zákaz není, auta stojí po obou stranách a tam projet nelze
Dokonce řešeno s místním odborem dopravy a dočkal jsem se odpovědi, že "dle jejich tabulek to tam průjezdný je"
Chápeš to?