Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Čili otázkou je, proč do nich najel - a tady si myslím, že důvodem bylo nevěnování se řízení. Vše ostatní už pak byla fyzika.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Truck Daškam
- Letec
Stavba v Říčanech. Kolega dojel na stavbu, tam mu dali canc, aby mohl jet objíždkou pro osobáky.
Takže tam stála MP, nezájem a dostal to za 1500
Stavba v Pitkovicích.
Celá obec je obehnaná B4+Mimo dopravní obsluhy.
V jedné z ulic stála PČR a chytala to tam - prej se má jezdit tím druhým zákazem, protože tady si místní stěžují. No tak ok, tak dík a já příště pojedu teda z té druhé strany jak říkáte. Kdepak, máte to za 500
Asi by bylo vhodné tam dát dodatkovou tabulku "jezdi druhým zákazem, tady si lidi stěžují"
Takže tam stála MP, nezájem a dostal to za 1500

Stavba v Pitkovicích.
Celá obec je obehnaná B4+Mimo dopravní obsluhy.
V jedné z ulic stála PČR a chytala to tam - prej se má jezdit tím druhým zákazem, protože tady si místní stěžují. No tak ok, tak dík a já příště pojedu teda z té druhé strany jak říkáte. Kdepak, máte to za 500
Asi by bylo vhodné tam dát dodatkovou tabulku "jezdi druhým zákazem, tady si lidi stěžují"
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Tohle ale není prvně, kamarádovi to tenkrát dala MP v Počernicích taky za 500 s úplně stejným odůvodněním - Jo, my víme že tam nejde jinudy jet. Ale tamtem zákaz tolerujeme a tenhle ne.
Prostě kocourkov - všude dát zákazy a pak nějaký tolerovat. Logika
Prostě kocourkov - všude dát zákazy a pak nějaký tolerovat. Logika
Chápeš to?
- GeneHawkins
- Letec
Stejně nejspíš měl pokyn jet tím druhým a chtěl to vochcat...
- Truck Daškam
- Letec
Tak vždycky jedeš tou nejlepší nebo nejrychlejší cestou - a když se zákazu nevyhneš, tak to neřešíš (bavím se o zákazech pouze s dodatkovou tabulkou mimo zásobování).
A když je celá obec obehnaná těmito zákazy, tak prostě jedeš tak, jak jedeš a není důvod jeden zákaz objet a jet jiným
A když je celá obec obehnaná těmito zákazy, tak prostě jedeš tak, jak jedeš a není důvod jeden zákaz objet a jet jiným
Chápeš to?
- GeneHawkins
- Letec
... natož číst ten canc.
- Truck Daškam
- Letec
Jakej canc?
Kudy mám jet mi nikdo neříká. Jenom některé stavby mají danou příjezdovou cestu, a ti nám to pochopitelně hlásí. Ale to se týká jen velkých staveb
Kudy mám jet mi nikdo neříká. Jenom některé stavby mají danou příjezdovou cestu, a ti nám to pochopitelně hlásí. Ale to se týká jen velkých staveb
Chápeš to?