Nebyli jsme u toho, víme prd, jak moc si to novináři přibarvili. Jako dítě jsem byl v kontaktu s autem 3x. 2x na kole, 1x jako chodec, který vběhnul na přechod.
Nikdy jsme nevolali RZ byť jsem se jednou vcelku proletěl...
1x jsem dostal vynadáno, 1x se mi řidič omlouval až mi ho bylo líto (rozhodně tam byla spoluvina obou).
Byl to jednoduše buran, kterých v Bruntále není málo. Nedělal bych z toho tragédii ani senzaci.
Petr: Velmi křehké jsou 80yo babičky... děti toho vydrží docela dost.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Mnohokrát jsem si ověřil, že průměrná zpráva v médiích hlavního proudu na libovolné téma má velmi volnou vazbu na realitu.
Z článku u kterého není žádný videozáznam bych si proto nedovolil usuzovat vůbec nic.
Pár týdnů zpátky probíhal mediální lynč partnera jistého teplého policejního mluvčího ohledně hádek a domácího nasilí, což mělo vést k těžkému úrazu. Aby se ukázalo že je to od začátku do konce kravina.
GH: nehoda to samozřejmě byla. Viditelně se nic nestalo, pán pravděpodobně nebyl lékař.
Taková nehoda může způsobit zranění, které se projeví třeba až za pár hodin - vnitřní krvácení, otřes mozku, atd. Dítě se třeba doma bude bát říct, že jej srazilo auto…a na průser je zaděláno.
Pak jsme najednou u ujetí od nehody se zraněním.
Btw: na přechodu pro chodce je velmi obtížné shodit vinu na chodce, i když jim zákon zakazuje. Řidiče téměř vždy uvaří na tom, že přechod byl označen a proto řidič musí předvídat a blížit se pouze takovou rychlostí…bla bla. Stačí si projít několik rozsudků NSS.