Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od Truck Daškam »

Ta hudba nepatří k videu, je to dle mě nahrané z obrazovky a hudba hrála v místě, kde se to nahrávalo
Chápeš to?
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Aha, to mas pravdu, prisel mi to trochu bizar ...
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

M.Z. píše: pát 31 led 11:10Poprvé jsem viděl policejní video a teda vlevo by to v té rychlosti nevyšlo ani náhodou. Na frmol, který panoval v křižovatce a jízdu protisměrem, jel tak o kilo rychleji, než bylo bezpečné, vůbec nepočítal s možnými chybami ostatních. Teda jezdit bych s tímto řidičem nechtěl.
Já čerty kritizuju rád, ale tohle prostě lépe vymyslet nešlo.
Průser byl už to, jak jel. Ale v Kolíně je to standard. Před vánocemi jsem stál v Kolíně u mámy před domem. Dříve tam byla 30. Dnes 50 a úsekovka. Policejní Octa tam projela odhadem tak 180 možná i rychleji. Chápu záchranu zraněných, ale ne za každou cenu.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

M.Z. píše: pát 31 led 11:10 Poprvé jsem viděl policejní video a teda vlevo by to v té rychlosti nevyšlo ani náhodou. Na frmol, který panoval v křižovatce a jízdu protisměrem, jel tak o kilo rychleji, než bylo bezpečné, vůbec nepočítal s možnými chybami ostatních. Teda jezdit bych s tímto řidičem nechtěl.
No, na druhou stranu to byla křižovatka, kde byla ze všech směrů rovinka. 150 tam klidně mohl jet kdokoliv jiný - jak zde přece panuje obecný názor, na rovince je to bezpečné, provoz zase nebyl nikterak hustý. S chybami ostatních samozřejmě nějak počítáš a to právě s ohledem na například daný terén. Podcenit (ne)schopnosti dodávkáře, se holt nevyplatilo. To já, vycvičený z moto, bych si takové fatální podcenění dodávkáře nedovolil.
Ten dodávkář měl na tu vzdálenost dávno vidět přijíždějící auto pod VRZ. Stačilo, aby se tam podíval.
soon...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

HM: ano, to je pravidlo, které je dokonce učí. Zachránit někoho nebo řešit situaci, na kterou jsou voláni mohou pouze tehdy, když tam bezpečně dojedou.
soon...
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

V prvej sekunde videa ta situacia uz bola neriesitelna, z lava by to octa na zimakoch nedala ani keby v nej sedel verstappen, prerazit tu dodavku na polovicu to by tam boli 4 mrtvoly, jedine cuknut este viac doprava nech let do pola prebehne bez rotacie... Ale kto by na to mal v krizovej situacii gule.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

abgx1 píše: pát 31 led 19:38 Ale kto by na to mal v krizovej situacii gule.
TD bez problémů
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

I s mixem :D
soon...
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

... a naloženej :-D

Hele z jinýhou soudku (aneb TD vs. pražskej magistrát). navrhoval jsem nějakou úpravu ohledně DZ, u sjezdu z Jižní spojky na Spořilovskou a ty idioti mi napsali že je to dobrý, protože "tato trasa nahrazuje chybějící sjízdnou rampu z ul. Jižní spojka (do centra) x Švehlova)"
Jako ten kdo jede od Prahy 9 na Švehlovu, tak pojede až na Spořilov, tam se otočí a bude v koloně skákat zpět

Tvl, kdo by takhle stupidně jel...? Takhle nikoho nepotáhne ani truck navigace
Když už, tak by se dotyčný pokusil otočit sjezd dřív, a nebo prostě sjede na Průmyslovou a jede na Švehlovu - a že by ho takhle vedla i navigace

Musel jsem to číst 3x, jestli vážně chápu správně co mi píšou za nesmysl
No nic, já jen občas žasnu co tam maj vymyšlený :-D
Chápeš to?
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Fízlové tam letěli jak v počítačové hře, v zákrytu jiného auta v protisměru. Jestli někdo říká že by je na místě dodávkáře určitě viděl, tj. sledoval pruh s autama odjíždějícíma od sebe, tak já o tom pochybuju. Pozornost řidiče z vedlejší na takové křižovatce pendluje mezi směry a záleželo na desetinách sekundy jestli si mohl nebo nemohl všimnout něčeho divného.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
Odpovědět