ultima ratio píše:Já myslím, že to odvolací soud překvalifikuje na podvod, tím bude nižší trestní sazba, pak bude nový prezident, věznice jsou o cca 20 % přeplněné, bude plošná amnestie ...
ale ta se rozhodne podobnych pripadu jako je Mr, Kotrous tykat nebude. Až u soudu se ukáže kdo je pán a kdo je kmán
a já myslel, že strážníci mají pomáhat občanům svého města a ne se o nich vyjadřovat, jako o sráčích... Ale je opět vidět, jak plytký intelekt vládne u této skupiny lidí.
.... přesně tak, tihle lidé si zjevně vůbec neuvědomujou, odkud se bere jejich plat. Na rozdíl od většiny PČR jsou všichni MPíci primitivní namistrovaný hovada libující si v rozličnejch formách šikany. Na mě si aktuálně zasedl jakejsi strážník č.123, kterej na parkovišti zpoplatněným do 22 hod. před desátou večer s oblibou kontroluje zaplacený parkování. Debil Že o 200m dál hulákaj vožralové, chčijou na vejlohy a házej petardy to samozřejmě radši nevidí, neboť stěrač u auta mu hubu nerozbije
Podle primátorky však vyhazov nepřichází v úvahu. "Takovýto postup podle zákona není možný. Jejich přímý nadřízený - ředitel městské policie - je potrestal v souladu se zákoníkem práce," řekla.
Také ředitel Kvaš říká, že výpověď by byla nezdůvodnitelná. "Jako ředitel mám jistou pracovně-právní odpovědnost, to, co jsem udělal, bylo možné maximum. Na výpověď tohle není, ten pracovně-právní stav na výpověď prostě nenastal," řekl Kvaš.
Pickuper píše:Na rozdíl od většiny PČR jsou všichni MPíci primitivní namistrovaný hovada libující si v rozličnejch formách šikany.
Taky jsem si všiml že se stav o dost zlepšil, když je potkám nebo s nima něco mám tak to jsou většinou pohodový kluci a slečny v mejch letech, standardní profesionální přístup, no problemo. Bohužel ta starostrukturní estébácká nevzdělaná buzerující pakáž skončila buďto v rentě nebo na teplym místě u měšťáků, kde říděj bandu mladších nevzdělanejch kokotů