To byla pak legrace, když jsem odjížděl za x hodin, tak mi paní říkala, že to mám za 500 a že jsem si to měl přeparkovat. Tak jsem jí s úsměvem zaplatil a říkal, že tohle je asi ten nejmenší náklad na to dítě v životě. Že bude už jenom hůř

TD: jediný, kdo tu dupe nožičkami, jsi ty. Jedeš pořád tu svou, jako kolovrátek. Jsi člověk, co to v životě dotáhl na řidiče mixu a dáváš rozumy, jako kdybys byl předsedou Akademie věd. Na své “pravdě” trváš, byť je to do nebe volající kravina.
Zpřísnit autoškolu? A kdo by nám vozil hajzlpapír? Vždyť ⅔ těch dementů by to neudělalo… Ale jo. Já jsem pro všemi deseti.
Tvoje řešení problému ale nezohledňuje fakt, co teď. Protože jakýkoliv zásah do autoškol nebude mít zpětný význam a u nových absolventů se to projeví až v okamžiku, kdy budou na silnici převládat. Ale já otřebuji teď doprovod. A podle točvolanta s mixem jsem neschopný dement. Takže se bude dít co?
Ano jistě - sanita přijede i po zadních. Ale nás by odvezla do Motola. A tam bys asi nechtěl, aby tvoje žena rodila…jestli ve tvém případě někdy taková situace nastane.