A o čem se bavíme? O LED světlech nebo o pozičkách nebo o tom, co ti zrovna pasuje do argumentů?Truck Daškam píše: ↑včera, 09:59 Na bejvalým Volvu odešlo přední denní svícení po asi 6letech. Bodejt, když to svítí průměrně víc jak 8h denně.
A já ted během 3 let měnil 3 pozičky a zadní lampu
Přituhuje
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přituhuje
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Bavím se o osvětlení celkově. Nebo led pozičky snad do toho nepatří? Ty svítí stejně zbytečně jako předek nebo zadekA o čem se bavíme? O LED světlech nebo o pozičkách nebo o tom, co ti zrovna pasuje do argumentů?
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono je docela finanční rozdíl, měnit pozičku nebo celý hlavni světlomet 
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Navíc mu to může být na mixu u prdele. Z jeho kapsy to nejde.
Ale chápu - je to obrovský problém. Něco jako kouknout vedle volantu, zda má rozsvíceno…profík.
Ale chápu - je to obrovský problém. Něco jako kouknout vedle volantu, zda má rozsvíceno…profík.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Kdybys četl pořádně, tak jsem psal, že právě ani vedle volantu se nic nerozsvítíNěco jako kouknout vedle volantu, zda má rozsvíceno…profík
No jistě, ale pořád to svítí zbytečně, někdo s tím má práci a případně do doby opravy auto někoho otravuje - v obou případech jsem ten někdo jáTak ono je docela finanční rozdíl, měnit pozičku nebo celý hlavni světlomet
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
A to otravování auta je taky vtipný...
Právě jak začlo blbnout koncové osvětlení (problikávalo), tak to dokázalo každých pár minut hlásit "dumdum dumdum, porucha osvětlení, kontaktujte servis".
Takže než se to vyřešilo, prostě jsem celou zadní lampu odpojil a byl klid
Právě jak začlo blbnout koncové osvětlení (problikávalo), tak to dokázalo každých pár minut hlásit "dumdum dumdum, porucha osvětlení, kontaktujte servis".
Takže než se to vyřešilo, prostě jsem celou zadní lampu odpojil a byl klid
Chápeš to?
- GeneHawkins
- Letec
Ale podsvícení vypínačů se ti rozsvítí, ne?Truck Daškam píše: ↑dnes, 09:14Kdybys četl pořádně, tak jsem psal, že právě ani vedle volantu se nic nerozsvítíNěco jako kouknout vedle volantu, zda má rozsvíceno…profík
- Truck Daškam
- Letec