Přituhuje
Moderátor: řidičBOB
Re: Přituhuje
Nikdo není vševědoucí, aby věděl, jak to dopadne. Ale vina bude tak jako tak na politicích posledních let, protože dělají z voličů úplné blbce a myslí si, že jim to budou žrát do nekonečna.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- Truck Daškam
- Letec
Nerozumím - co bych měl vidět na displeji?Tak ne obstarožní, ale jen krám. Já teda krom toho že to funguje skoro dokonale - krom mlhy, tak to samozřejme vidim na displeji, ale to asi každý auto. možná jen nevíš kde to máš. plus sem si dokodoval sviceni zadku.
Ne, kontrolka tlumených světel tam prostě není, nikdy nebyla a nebyla ani v předchozí generaci stejného modelu (není napříč všema modelama). Zadek mi svítí s denním svícením
Chápeš to?
Tak to muze sviti na prepinaci svetel. Neco nekde sviti snad musi. co je to za auto?
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
- Truck Daškam
- Letec
Na přepínači světel svítí pouze kontrolka "auto". A stejně na ten přepínač není běžně vidět, je schovanej za volantem.
Volvo FMX/FM/FH
A když někde otevřu téma světla, vím že tam píše víc lidí o chybějící kontrolce... V Saabu ji taky nemám, v S80 jsem ji taky myslím neměl a nevybavuju si ji ani ve Scanii
Volvo FMX/FM/FH
A když někde otevřu téma světla, vím že tam píše víc lidí o chybějící kontrolce... V Saabu ji taky nemám, v S80 jsem ji taky myslím neměl a nevybavuju si ji ani ve Scanii
Chápeš to?