Přituhuje

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Přituhuje

Příspěvek od řidičBOB »

ad a) že máš obstarožní krám, je tvoje volba. Kdybys věděl, jak ten systém funguje, tak by ti bylo jasné, proč to za mlhy nerozsvítí. Že se lidi nezajímají, jak fungují jednotlivé systémy, co mají v autech, mne vůbec nepřekvapuje.

ad b) to je prostě doba, lidi mají pocit, že všechno platí se svých daní a tudíž mohou do všeho mluvit. Všemu rozumí, atd. Dyť to znáš, ne? 😆
270kW
195kW
107kW
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Rok výroby 2023 mi nepřijde jako obstarožní krám. No pak je zavádějící to nazývat automatikou, když to automaticky vlastně moc nefunguje - a tím spíš by měla existovat zpětná vazba o tom co to (ne)dělá, tj. mít tam kontrolku na tlumená světla
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Nevím, co je to za značku, ale na všech svých vozech, dokonce i motorkách, informaci o rozsvícených tlumených světlech, mám.
Automatika je světelný senzor, který je nastavený na nějakou intenzitu světla. Když poklesne pod nastavenou mez, rozsvítí se potkávací světla. Mlha tohle nesplňuje, takže světla se nesepnou. Pokud je řidič není idiot, tak světla sepne sám.
Dříve žádná automatika nebyla a jezdilo se úplně v pohodě. Teď kdejaký řidič mixu píčuje, že je to úplně na hovno… 🫣
270kW
195kW
107kW
Odpovědět