Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- GeneHawkins
- Letec
Re: Policejní kontroly a měření
No vánoční výzdoba začasté zhoršuje výhledové poměry více, než prasklé sklo...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nicméně nespadá do toho popisu závad, na které řidič mixu odkazoval…
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Tak konkrétně je to nepovolená úprava. Určitě to není homologováno a schválené výrobcem pro provoz na pozemní komunikaci, o atestu si to také může nechat zdát.
Není to tak dlouho, kdy se za světýlka navíc dávaly pokuty - a to i v případě dálkových světel, které jsou prostě vyplé, když někdo jede v protisměru
Ono o nic nejde - v osvětlené části města (kde to jezdí) to dle mě nehraje roli. Ale potkat to třeba mezi Dubčí a Běchovicema, asi docela nestíhám zpracovat co to proti mě jede.
Hlavně že je problém u vozidel IZS, aby měla dva páry přidavných světel v masce - protože to prej může oslňovat
Není to tak dlouho, kdy se za světýlka navíc dávaly pokuty - a to i v případě dálkových světel, které jsou prostě vyplé, když někdo jede v protisměru
Ono o nic nejde - v osvětlené části města (kde to jezdí) to dle mě nehraje roli. Ale potkat to třeba mezi Dubčí a Běchovicema, asi docela nestíhám zpracovat co to proti mě jede.
Hlavně že je problém u vozidel IZS, aby měla dva páry přidavných světel v masce - protože to prej může oslňovat
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Ale doba se mění. Dřív se dávaly pokuty za třetí brzdové světlo, úprava osvětlení alá Toureg byl taky děsnej problém... A dneska pohoda.
Jdu si objednat světelného hada za okno a sadu oranžvých blikátek do masky - kdyby něco, budu tvrdit že je to vánoční výzdoba
Jdu si objednat světelného hada za okno a sadu oranžvých blikátek do masky - kdyby něco, budu tvrdit že je to vánoční výzdoba
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ok. Tak sis opět vyblil srdíčko. Opět stejné “argumenty”. Ano. Dovolené to není. O tom žádná. Já se ale ptám, kde je ta technická nezpůsobilost, na kterou jsi poukazoval?!
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Tak to je snad automaticky, když na autě je něco co tam být nemá, ne?
Když s takovým autem dojedeš na TK, dole na tom papíře bude napsáno že vozidlo není způsobilé k provozu na pozemní komunikaci
A asi se nebudem přít o tom, jestli by ta auta s touhle výzdobou TK prošla
Když s takovým autem dojedeš na TK, dole na tom papíře bude napsáno že vozidlo není způsobilé k provozu na pozemní komunikaci
A asi se nebudem přít o tom, jestli by ta auta s touhle výzdobou TK prošla
Chápeš to?
Souhlas, mně kdysik (málem = musel sem ho tam hned urvat) nepustili skrz naši STK s 5cm velkým plyšákem visícím na vnitřním špíglu (mám takového f každém autě, fPindici samozřejmě pindici). Od té doby ho při každé STK radši předem urvu a paq zase povjesím.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to se ale bavíme o něčem zcela jiném, než je technická nezpůsobilost vozidla, za kterou policie může zkrátit platnost technické způsobilosti...čili to, na co narážel řidič mixu ve svém původním postu.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW