Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od řidičBOB »

A? Ještě můžeme přidat rádobyskopčáky :D
Btw: co je na tom špatně? Víš kolik lidi si například myslí, že policista ve službě nesmí bez použití výstražných světel porušovat předpisy? Klasický civil, co nic neví, ale říkala to Máňa a ta se vyzná. Není to ani tak dlouho, co mne kámoš vážně přesvědčoval o tom, že když policista nemá při kontrole čepici, tak ta sankce není platná a hned do správního.
A CZtka? Je nějaký jiný národ, který rozumí všemu? Od fotbalu, přes hokej, politiku, Covid a imunologii, jadernou energii, atd? Podle mne není.
Já rozumím tomu, že je to nálepkování, ale asi jsi moc pinktlich, jak žiješ v té hyparkorektní německé společnosti
250kW
195kW
100kW
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Žiju tak napůl v tam i tady. A nálepkování je na obou stranách hranice. A na obou stranách to jde kopru. Ale s tím civilem jsem se zasmál. Vzpomněl jsem si na Černé barony a Tankový prapor. Tam byli lampioni také přesvědčení, že civilové jsou blbci. Z praxe to neznám, na vojně jsem nebyl a u policie jsem nesloužil.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No vidíš - a to samé si myslí civilové o policajtech. Tím neříkám, že mezi nimi nejsou. Potkal jsem jich a potkávám pořád dost. Ale je to jako jinde: mezi učiteli, lékaři, řidiči… Tak to prostě je.
Btw: samozřejmě, že to slovo mám i já ze stejného filmu: těrazky už som civil, Kefalín ;-) Civil se ani nepoužívá - v úřední řeči nečti civilista.
250kW
195kW
100kW
bojler
Pan Řidič

Příspěvek od bojler »

Tady ta snaha delat patent na rozum s ohledem na funkci, to je docela legrace. Je to cim dal casteji, skoro jak za komousu.

Jihlavsky tunel je exemplarni kasicka. Treba me nekdo presvedci, ze musi byt i po rekonstrukci omezen na smesnych 60km/h. Je to kratky tunylek, na obou stranach prehledny, osvetleny, cerstve opraveny. Ja ten duvod pro represi za jizdu sedmdesatkou nevidim a jeste jsem krome uredniku a vybercich pokut neslysel o nikom jinem, kdo by ten duvod znal.
Odpovědět