Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
Já vím, ty bys to vyřešil…ale bohužel mrháš svým talentem a kroutíš kolem u mixu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Truck Daškam
- Letec
Ono je to jen o fungování "firmy".
Kdyby soukromé firmy fungovali stejně jako státní, tak by moc dlouho nepřežili
Kdyby soukromé firmy fungovali stejně jako státní, tak by moc dlouho nepřežili
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Moc nechápu, proč "ostré" hrany jsou tak vážná závada. Techniky to vždy strašně trápí, ale u starých aut se to vyřeší pěnou/páskou, která za týden upadne, takže řešení úplně k ničemu.
Když už, tak bych to dal do A a s tím, že za rok u opakování to už být nesmí a ani opraveno provizorně právě páskou/pěnou
A kryt matic - jojo, když tě drtí 5t pneumatika, budeš mít velký starosti s tím, že na maticích není plastová čepička
https://www.auto.cz/galerie/novinky/191 ... ice?foto=1
Když už, tak bych to dal do A a s tím, že za rok u opakování to už být nesmí a ani opraveno provizorně právě páskou/pěnou
A kryt matic - jojo, když tě drtí 5t pneumatika, budeš mít velký starosti s tím, že na maticích není plastová čepička

https://www.auto.cz/galerie/novinky/191 ... ice?foto=1
Chápeš to?
Cize vravis ze ten autobus bol vpohode
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Náš zdejší expert na vše má na vše stejný metr - nelíbí se mi to, nerozumím tomu = je to špatně a mělo by to být tak, jak říkám já. Já, řidič mixu. Howgh.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Truck Daškam
- Letec
No rozhodně na tom není hůř, než velká část aut co jezdí po silnicích nebo většina busů stejného stáří. Ty "závady" co tam jsou by ve finále řidič opravil za 10min - stačí páska, přelepit díru a matice a ostrý hrany nejsou, jede se dálCize vravis ze ten autobus bol vpohode
Možná tak ta pneumatika je blbá, ale kdyby to bylo na vnitřní pneumatice, tak se toho nikdo nevšimne a normálně se dojezdí, kordům nic není
Představte si co se mi stalo - kryt kolových šorubů jsem taky ztratil. A s touhle nebezpečnou závadou jsem jezdil asi týden! Hrůza - hrozný štěstí, že to nerozpáralo žádnou maminku s kočárkem!
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby byla na vnější…jenže ona nebyla.
To jsi opravdu takový egoista, že kdybys napsal, že tohle je fakt blbě a takový bus by neměl vozit lidi, tak se to zkazí mate blba?
To jsi opravdu takový egoista, že kdybys napsal, že tohle je fakt blbě a takový bus by neměl vozit lidi, tak se to zkazí mate blba?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Truck Daškam
- Letec
Klidně bych s tím autobusem jako cestuící jel - nevidím problém. V dobách kdy jsem autobusem opravdu jezdil, jsem zcela určitě jel i mnohem horším a jen o tom nevím. Řeší se píčoviny
Spíš by mě zajímalo jestli (a jak) to brzdí, jestli to má funkční motorovku/retardér, jestli to svítí, jak je shnilej rám a případně jestli třeba třmeny náprav jsou utažený a jestli nejsou volítaný gumy. Pak by mě třeba zajímalo, kolik toho řidič s busem najezdil a jestli nechlastá.
Jako shnilej plech nebo chybějící čepičky na maticích jsou mi jako cestujícímu úplně u prdele - to jsou víceméně čistě dyzajnový věci, který na funkci busu nemaj vliv
Spíš by mě zajímalo jestli (a jak) to brzdí, jestli to má funkční motorovku/retardér, jestli to svítí, jak je shnilej rám a případně jestli třeba třmeny náprav jsou utažený a jestli nejsou volítaný gumy. Pak by mě třeba zajímalo, kolik toho řidič s busem najezdil a jestli nechlastá.
Jako shnilej plech nebo chybějící čepičky na maticích jsou mi jako cestujícímu úplně u prdele - to jsou víceméně čistě dyzajnový věci, který na funkci busu nemaj vliv
Chápeš to?
Tak nejsme tady v Gruzii, aby se tu muselo jezdit vraky. Do tohohle bych posadil leda svojí tchýni.
- Truck Daškam
- Letec
Nejsme, tak se zkrátí TK na měsíc, za hodinu se to opraví, udělá TK a je to hotovo.
Ale psát článek o tom jak je to strašný, chudáci děti a tvářit se jakej to je vrak je taky zcestný
Ale psát článek o tom jak je to strašný, chudáci děti a tvářit se jakej to je vrak je taky zcestný
Chápeš to?