Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
Já taky ne. Nic. Nula. Ani zkurvený falešňák 

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

skoro 600km napříč republikou a taky nic. Pouze klasická past u konce dálnice ve směru z Mostu na Louny, ale tam votravujou na tý 80tce snad pokaždý když jedu kolem. A to vzali závodníka předemnou, a ten si myslim, že to má bez papírů. Když si vezmu z kolika já brzdil a von mě ještě předjížděl...
Což mi připomíná -> Z Rakovníka na Louny je super cesta. Já jel teda naopak, takže dolekopcom, což bylo trochu děsivý. Ale v protisměru to musí bejt labůžo
Což mi připomíná -> Z Rakovníka na Louny je super cesta. Já jel teda naopak, takže dolekopcom, což bylo trochu děsivý. Ale v protisměru to musí bejt labůžo

black on black, petliter, jebem na too 

Z Klatov do Železné Rudy měli být na 6 místech a nikde nikdo. Až za hranicemi v Bavorsku se zrovna chystali měřit.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tam jsou casto. Vzdycky se leknu 

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
řidič laser skrze čelní okénko
+ pirát zrovna dejchal

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

jel jsem dopo 2x přes Bystřičku, kde stál superb a měřili. No a ti lidi tam jeli jak péra, protože si všimli na poslední chvíli a zašlápli to a pak o 20minut potom, co jsem tam jel, v rádiu hláška, že se tam řeší nehoda. Já samozřejmě netuším, jestli to skryté měření mohlo mít souvislost, ale bylo to první, co mě napadlo..
Pravda vyděsí