Na přechodu Lanžhot bude během víkendu vyfrézovaná část vozovky v prostoru celnice, aby vznikla vana, ve které se budou dezinfikovat kola nákladních automobilů, úpravy by měly být hotové do pondělí.
Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Taky si myslím. Tohle vypadá na hodně velký průšvih...
Kolega včera 3,5t+ překračoval u Hodonína, prosvištěl bez problému.
Druhej překračoval 3,5t- v úterý, nezaznamenal problém.
add Lanžhot -> To tam máme na úterý.
Co to je jako za píčus? Že budeš projíždět vanou, aby sis vopláchl kola?
Doufám, že se mi na ten náklaďák ještě vrhne celník s koštětem a začne ho vomejvat celej.
Hadrem přes hubu dostane i šofér.
To zní jako opatření typu rouška
Druhej překračoval 3,5t- v úterý, nezaznamenal problém.
add Lanžhot -> To tam máme na úterý.
Co to je jako za píčus? Že budeš projíždět vanou, aby sis vopláchl kola?
Doufám, že se mi na ten náklaďák ještě vrhne celník s koštětem a začne ho vomejvat celej.
Hadrem přes hubu dostane i šofér.
To zní jako opatření typu rouška

black on black, petliter, jebem na too 

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Víš o tom píču, ale neodoláš se vyjádřit.
Desinfekce virus zabíjí a tudíž i zabraňuje šíření dál. Je docela rezistentní, takže na kolech, botech, šatech, vydrží v řádech dnů. Takže čím důkladnější desinfekce, tím nižší riziko nákazy.
Kdybys byl soukromý zemědělec, navíc v okolí, asi bys měl prdel hezky staženou.
Příměr s rouškou je úplně mimo...natož na vzdělaného člověka, byť v ekonomii

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Na Bumbálce (prozatím) pro OA je klid, nezastavujou. Sem zvjedaff, esli to tak už zůstane, nebo přitvrdí.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To je třeba klidně i pravda. Teda nevim jestli je rezistentní virus nebo desinfekce, ale to na věci nic nemění.
Ňáká komedie typu vykopeme vanu a budeme skrz ní projíždět autem mi připadá vyloženě srandovní.
Šofér se tam motá, zboží se tam motá, auto zasraný odshora až dolů. Ale my jezdíme skrz vaničku a děláme díry do silnice...
Asi měl. Teď ji mám staženou po tom, co jsme soudruhům z US oznámili že se s nima o ta cla rozhodně dělit nebudeme. Každej má něco.
Mně na to teda určitě Výbornej nedá dotaci

V kontextu "demonstrativní nařízení, o jehož efektivitě si dovoluji pochybovat" mi to připadá až podezřele trefný

black on black, petliter, jebem na too 

Takhle stejně se to řeší už desetiletí. Takže asi na tom něco bude, proč se řeší jen pneu a podrážky. Protože před dávnou dobou to platilo i pro lidi. Pokud jel přes hranice autobus, tak on prázdný projížděl dezinfekcí a pasažéři museli vystoupit a přejít po pásu dřevěných pilin napuštěných nějakým sajrajtem.Takhle se to dělalo za socijálismu a pokud by to byla blbost, tak moderní demokrati by to s velkým halasem rádi označili za totalitní blbost a nevopičili by se po nich.
Já jsem vždy registroval jen vanu na vjezdech do zem. podniků, přes kterou musela přejíždět veškerá technika a zákaz vjezdu cizím vozidlům. Jestli má efekt dělat tyhle opatření na hranicích, netuším, ale kdysi se takové mega akce nedělaly. Pneu osobních aut nákazu nepřenáší, že se to týká jen nákladní dopravy?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
-
- Autoškolák
SIKA se šíří mezi dobytkem a jak víme, řidiči náklaďáků jsou dobytek. Proto se jim musí dezinfikovat kola. To je logické.M.Z. píše: ↑pát 04 dub 17:56 Já jsem vždy registroval jen vanu na vjezdech do zem. podniků, přes kterou musela přejíždět veškerá technika a zákaz vjezdu cizím vozidlům. Jestli má efekt dělat tyhle opatření na hranicích, netuším, ale kdysi se takové mega akce nedělaly. Pneu osobních aut nákazu nepřenáší, že se to týká jen nákladní dopravy?

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Stepan: tvůj brekot a hejtování vlastně všeho, už začíná být pomalu trapná.
A ano, průjezd desinfekční vanou, virus eliminuje, byť ti to přijde jakkoliv legrační.
A ano, průjezd desinfekční vanou, virus eliminuje, byť ti to přijde jakkoliv legrační.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Zavlečení infekce do českých chovů je mnohonásobně větší problém než pár hodin čekání na hranici. Pro řadu chovatelů by to bylo zmaření celoživotní práce.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.