Podle mne oznamovatel...
Přituhuje
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Přituhuje
No já nevím - chápu to tak, že pojedou po hajveji, kam s traktorem reálně nesmí. Když bude PČR chtít, tak je z dálnice přece může vykázat a ještě každýmu napálit slušnej flastr
Beztak si myslím, že před Prahou to PČR zaterasí a bude traktory odklánět z hajveje. Takže ve finále v Praze bude nedělní provoz na pohodu, protože dojížděči do Prahy budou stát za traktorama
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma ... .seznam.cz
Beztak si myslím, že před Prahou to PČR zaterasí a bude traktory odklánět z hajveje. Takže ve finále v Praze bude nedělní provoz na pohodu, protože dojížděči do Prahy budou stát za traktorama

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma ... .seznam.cz
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
všechny, co vjetou traktorem na dálnici obejít a ohodnotit nejvyšší možnou sankcí za porušení...
soon...
Hlavně já nechapu proc se kazdej neuspokojenej kokot ma potrebu vymezovat zrovna blokovanim dopravy. Jeden se lepi k silnici, druhej se sere traktorem kam nema…
A teda když vidim ty traktory, chlapci nepusobi, ze by treli bidu s nouzi. Jezdim tejdne kolem Stromu Praha a tam to podle parkoviste pred barakem na zadnou krizi taky nevypada. Tak ja nevim
A teda když vidim ty traktory, chlapci nepusobi, ze by treli bidu s nouzi. Jezdim tejdne kolem Stromu Praha a tam to podle parkoviste pred barakem na zadnou krizi taky nevypada. Tak ja nevim

Naposledy upravil(a) Stepan dne úte 13 úno 20:21, celkem upraveno 1 x.
black on black, petliter, jebem na too 

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
protože tím naserou nejvíc lidí a získají tak publicitu... Že ale škodí někomu jinému, který také musí živit rodinu, má doma nemocné členy rodiny nebo se mu jenom chce srát, to je ani nenapadne.
soon...
To jak jsem se jednou v kolone sel natvrdo vysrat do budky na staveniste uz jsem tady psal? 
Jsem vylozene nadrzenej, ze tech par rozvozaku co mi jeste zbylo, mi uz nebude stat v kolone jenom na Brno a dal, ale uz i na Prahu, Plzen i Sudetsky zeme.
Kokoti.

Jsem vylozene nadrzenej, ze tech par rozvozaku co mi jeste zbylo, mi uz nebude stat v kolone jenom na Brno a dal, ale uz i na Prahu, Plzen i Sudetsky zeme.
Kokoti.
black on black, petliter, jebem na too 

Kdyby tak v sezóně nějaká další nespokojená skupina, zatarasila v rámci protestu zemědělcům přístup na pole, to bylo haló, ale opačně je to v pořádku...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124