Průměrné staří je sice statisticky asi tech 16 let, oddcti od toho auta, která jsou veteranska, důchodci s tisícem km ročně. Reálné kilometry na silnicích polykají z velké většiny auta s dpf, resp auta, která dpf mít mají.
Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
						2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- Truck Daškam
- Letec
To je spíš o tom, že neřešit to je levnější a ME se prostě "nějak" udělá a riziko kontroly je minimální. A pak je tu skupina retardů, co ti řeknou "no smoke, no fun" a maj auto od sazí doslova začerněný.Nefunkční STK je více politický než technický problém. Lidi jezdit musí, příjmy neodpovídají cenám aut a partaje potřebují voliče. Tak to funguje naoko, lidi jezdí vrakama, STK inkasují a platí státu daně, to nám to tu funguje, že? Partaj, která by do toho řízla, nemá ve volbách šanci.
A ne, lidi jezdit nemusí. Jen jsou pohodlní a vozej si prdel - snad se dočkám mýta v Praze nebo totálního zavření centra
Chápeš to?
						- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nezasírej tohle téma! Přesunul jsem to SEM
Všechno dál mimo téma budu mazat.

Všechno dál mimo téma budu mazat.
250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
Dnes ráno, to byl na D48 z FM na NJ průlet minovým polem, snad 8 hlídek v obou směrech + aktivně jezdící Kodiaky  a byli pěkně zákeřní. V odstavném před tunelem měli auto s hříšníkem, hned jsem dojel dalšího tmavého Kodiaka, říkám si, to už je civil...  při předjíždění jsem mrknul nahoru a tam kamera jak kráva   způobně jsem je předjel, držel 80, předjeli mě a podle mě měli choutky na zastavení. Ale předjela mě nějaká Fabie, očumovali auto a do zúžení u MOL vjela tak 100 a už je brali.
 způobně jsem je předjel, držel 80, předjeli mě a podle mě měli choutky na zastavení. Ale předjela mě nějaká Fabie, očumovali auto a do zúžení u MOL vjela tak 100 a už je brali. 
To samé sjezd na Rychaltice, Octa měřila schovaná na nájezdu, další chytala. Vyjeli za hříšníkem akorát přede mnou, při předjíždění dal palec nahoru, tak jsem taky mávnul a velice rád jsem sjel z dálnice na okresku. (jel jsem KTM)
 a velice rád jsem sjel z dálnice na okresku. (jel jsem KTM)

způobně jsem je předjel, držel 80, předjeli mě a podle mě měli choutky na zastavení. Ale předjela mě nějaká Fabie, očumovali auto a do zúžení u MOL vjela tak 100 a už je brali.
 způobně jsem je předjel, držel 80, předjeli mě a podle mě měli choutky na zastavení. Ale předjela mě nějaká Fabie, očumovali auto a do zúžení u MOL vjela tak 100 a už je brali. To samé sjezd na Rychaltice, Octa měřila schovaná na nájezdu, další chytala. Vyjeli za hříšníkem akorát přede mnou, při předjíždění dal palec nahoru, tak jsem taky mávnul
 a velice rád jsem sjel z dálnice na okresku. (jel jsem KTM)
 a velice rád jsem sjel z dálnice na okresku. (jel jsem KTM)GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
						KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
black on black, petliter, jebem na too 

včera jsem projel celkem kolem 6 budek s radarem a nic, ticho, úsekovku paní hlásila. Tak jsem si říkal, že to mám asi pokažené. Dnes jsem si vzal druhé auto a kolem jedné budky, která bývá téměř vždy aktivní, tak zase ticho. Nemají ty krámy třeba vypnuté kvůli horku?

Pravda vyděsí
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
tak ani další budku nehlásila.
Pavle nejel jsi kolem nějaké?
Pravda vyděsí