Jako celej on.
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
honziss: tady je krásně vidět, jak přemýšlí inteligentní člověk a jak řidič náklaďáku. KING OF THE ROAD!
Henten to neprojel, ale já to projedu, protože si pootočím péro na druhou stranu
To jsem ještě vozil vysílačku a smělo se přes průmyslovou na D8. V kopci tam 2 kamiony opřené o sebe a polský Einstein je začal objíždět. Zůstal samozřejmě tam. A pak všichni začali nadávat, že sypač nikde. Prostě banda retardů.
Henten to neprojel, ale já to projedu, protože si pootočím péro na druhou stranu

To jsem ještě vozil vysílačku a smělo se přes průmyslovou na D8. V kopci tam 2 kamiony opřené o sebe a polský Einstein je začal objíždět. Zůstal samozřejmě tam. A pak všichni začali nadávat, že sypač nikde. Prostě banda retardů.
soon...
- Truck Daškam
- Letec
Píšu o sjezdu/nájezdu, a tam to není kudy objet, leda protisměrem - ale vzhledem k oblouku je to docela nereálný. Proto je lepší nějak jet at se to hejbe, než to definitivně zastavitNemáš pravdu. Pokud budou stát, okolní pruhy jsou pro ostatní řidiče prujezdne. Pokud to zablokuji, jaksi prujezdnost není.
Když se to pak zastaví, protože už není kudy jet - tak už se holt nedá nic dělat
Chápeš to?
Další borec, co to měl v ruce… :-/ https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/h ... zpravy_skn
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jako tedy úplně nerozumím tomu, proč střílel do vzduchu jako magor

soon...
no zrovna dnes večer jsem míjel ten kamión co to položil přes D5. Naštěstí v protisměru.
Ale jeho kolegové se mu asi snaží vyrovnat ,protože levý pruh D5 vypadal jako vyhrazený pruh pro kamčáky
Ale jeho kolegové se mu asi snaží vyrovnat ,protože levý pruh D5 vypadal jako vyhrazený pruh pro kamčáky
Citroen C4 GP
- Truck Daškam
- Letec
petr_riha : Tak tohle je ještě sranda - horší jsou ti, co to při otáčení otočili doslova
rhinos: Já teda cestu do Prahy odpískal - ale stačila mi silnice vedle.
Silnice na pohodu a osobáky jeli 30... Bejt volnej protisměr, tak jsem je předjel
rhinos: Já teda cestu do Prahy odpískal - ale stačila mi silnice vedle.
Silnice na pohodu a osobáky jeli 30... Bejt volnej protisměr, tak jsem je předjel
Chápeš to?
Jo, včera jsem i u nás potkal auta jedoucí 30kmh. Na silnici, kde byly vyjete suché koleje. Na jízdu kilem to nebylo, ale pohodovych 70kmh v pohodě.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nedání přednosti v jízdě...nikomu se nic vážného nestalo. Paní akorát lehce v šoku.
soon...