Úplně původně jsem taky chtěl MX-5 na daily a zredukovat tak počet aut. Pro mě byl ale hlavní negativní faktor chybějící zadní sedačky, což by mě dost omezovalo když rozvážím prcky. Dneska jsem ale rád, že jsem to neudělal - používat to na daily by mi dost vadilo (a bylo by mi jí líto). Jak je to malý a nízký (NB), tak se do toho leze hrozně. Úplně nejmíň bych se naopak bál malýho výkonu, 1.5 pojede jak můj Ignis sport a s tím není naprosto potíž něco předjet. Samo není to cupra, ale u cupry a obecně dnešních hh mám tak nějak pocit zmaru, kdy má člověk pod palcem neuvěřitelnou rychlost, kterou ale reálně může použít jen občas. To ale záleží na přístupu, pro někoho to naopak může být přínos.
Bych si tu ND někde na 2 dny půjčil a uvidíš jak ti to bude vyhovovat. A pokud to máš kde parkovat a nestojí to nikde samotný, tak bych se té látkové střechy zas tak nebál. Mám k autu hard-top a ani jednou jsem ho nepoužil - jen jsem ho zabalil a dal na půdu. Zatím to těsnilo v každým lijáku a nevidím důvod proč by ta nová nefungovala i v zimě. A pokud ti jí nebude líto, tak v zimě to bude naprosto jedinečný svezení, kterýmu cupra při malý ahezi nemůže konkurovat vůbec v ničem

. Jinak když se podíváš na sportovnivozy tak tam dokonce najdeš jednu s LPG, se kterou majitel nalítal 200tis. km!!!